Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej PVP [ Informacja ]

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czas aby zorganizować turniej, tak jak poprzednio pisaliśmy będzie on na starych plikach pvpuniverse ( LF3, BO2, Full podwójne boostery, seprom ).

Odbędzie się on w formie walk 1 na 1, na mapie wielkości 1-1, itp.

Do dyspozycji będą x4,sab,rsb,stabilna,smart,emp,robotnaprawczy, i ten skill na osłonke z hightechu.

Niestety ponieważ tyle czasu mineło od zapisów, myślę że sensownie będzie przeprowadzić je ponownie by zobaczyć czy dalej jesteście zainteresowani tym konkursem.

W tym temacie możecie też dyskutować o tym, jeśli będzie zainteresowanie, to postaram się taki konkurs niedługo zorganizować :)

Opublikowano

Tylko ludzie z MPC, zapisy były by od nowa, nagroda to pewnie rangi i nagrody gold / blue members na forum, ew. - ostrzeżeń z paska, raczej za wiele wam nie mogę zaoferować, a bardziej myślę nad konkursem tego typu w celu zabawy :P

Opublikowano

Ciężko mi powiedzieć, bo po 21 znikam do końca wakacji, a na resztę modów liczyć nie będę bo oni i tak są przepracowani :3

Myślę że dopiero w roku szkolnym w jakiś weekend było by najlepiej dla mnie, ale to się jeszcze okaże. Narazie chcę sprawdzić czy ktokolwiek jest jeszcze tym zainteresowany.

Opublikowano

Mógłbym wziąść w udział, chciałbym zobaczyć stary dmg starej fulki , a nie jak teraz 2xrsb i białka i .. znikasz..

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

:) Ludzie to nie temat do zapisów więc nie spamujcie tym :D , co do tematu to każdy z graczy będzie miał jednakowe wyposażenie na czas "Turnieju" ? ;)

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...