Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Takie gry tylko EUNE

Locein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekuje jebany jarvanie ze musiales isc srac kiedy mielismy sie wymienic bohaterami , taki poziom diamentu w wakacje , spadlem z d1 przez takich debili . (żale sie)
5d02.png

Opublikowano

Dziekuje jebany jarvanie ze musiales isc srac kiedy mielismy sie wymienic bohaterami

Haha, to mnie rozjebało xD Taric fajny build, jutro wyprobuję go na rankedzie.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

To po co kombinowałeś na soloq? Graj duo bo wtedy jest jakiś % szans, że będziesz mógł się wymienić z kumplem i nie będzie na linii kontry.

Ale swoją drogą.. ja się wymieniałem i wiecie co się stało?

Ja [Vladimir] miałem iść na solo topa, a tam miał być Kennen (tak myślałem) a tutaj TALON z tym swoim silencem.. nie dawałem rady więc wymieniłem się z midderem [Lee Sin]

Po 2 minutach przeciwnicy też się zamienili i tak ciągle do 20 minuty.

Dlatego nie polecam tego robić zbyt często bo przeciwnicy potrafią być upierdliwi i nawet potrafią robić na złość (zmieniając linię) tracąc lvl + gold :P

Opublikowano

diament to diament, ja bym nie płakał, że spadłem z d1 to d5 bo ramka nadal jest, a do challengera do trzeba się wysilać i później grać dużo, żeby się utrzymać

nudsyg_zps005130d2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...