Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oplaca sie kupowac postacie za RP ?

PrzyjdzAzazelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miesiąc, komputer 24/7. Patrzyłeś na rachunek, który przesłali rodzicom?

@Skiny ci nic nie dają, a kupienie postaci to nowe możliwości gry. Opłaca się kupować za RP tylko postacie 4800-6300

w domu mam 3 komputery. mamy do pracy chodzi calą dobe. mój, od kilku lat wyłaczam raz na miesiąc. chyba że na dłużej opuszczam dom (dłużej czyli pare dni) i siostry chodzi średnio 10h dziennie. wiesz ile płace za prąd? około 50-100zł na miesiąc. wszystkie komputery to laptopy. wiele nie ciągną, pobór prądu zależy od obciążenia procesora oraz innych podzespołów... od roku mieszkam około 30km od krakowa i szczerze nie wiem jak tu wyglądają ceny za prąd ale w szoku byłem jak są niskie;) za to woda jest droga o ogrzewaniu nie wspomne średnio 1000zł miesiąc. mówie o okresie zimowym. ale prąd jest wyjątkowo tani i raczej mnie on nie martwi. i żeby nie było mam 23 lata także nawet jeśli kosztowałby więcej to zarabiam pieniądze i się dokładam. także mówienie o rodzicach nie ma zbytnio sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...