Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oplaca sie kupowac postacie za RP ?

PrzyjdzAzazelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie opłaca się prędzej czy później i tak wszystkie postacie kupisz za IP ;) lepiej skiny kupować za RP

Opublikowano

Ja osobiście kupuje skiny <3.

Co prawda kilka postaci za RP kupiłem, ale skinów za IP nie kupię, więc wole je za RP kupować.

Więc jeśli wolisz mieć więcej postaci, to kup champa, ale jeśli chcesz grać z innymi animacjami, etc. to kup skiny.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ja do dzisiaj za RP kupiłem chyba tylko 2 postki i to tylko kiedy były w przecenie + tych RPków wtedy miałem od Riotu w ramach rekompensaty za problemy z serwerami. Natomiast kupując postaci za RP'ki moim zdaniem się nie opłaca, bo po co płacić za coś co można osiągnąć bez wkładu realnych funduszy. Kupując champy za IP jest zdecydowanie oszczędniej.

Opublikowano

6k ip wychodzi jakieś 7/8 dni zbierania nwm jak u was,oplaca się kupic jak nie chce ci się zbierać a co ci da skin? zmiana wyglądu nie da skilla ale bedziesz mogł jak rodzice wyjdą z domu masturbować się przed nim np trundle mały pałkarz;D

Opublikowano

:huh: Po co kupowac wszystkich champów jak i tak nie będziesz wszystkimi grać ?

Kupuj postacie za RP tylko i wyłącznie 6300 .

Nie kupuj skinów legendarnych bo sie nie opłaca .

skiny max 1350 , elo

Opublikowano

ja osobicie kupywalem postacie za rp do 25 lvla, jest to oplacalne gdy zajmie CI ktos twoja postac bedziesz mial wiecej, kupuj postacie ale ze skinami, czyli ze kupisz postac a kiedy indziej skina tak na zmiane, mysle ze to bedzie korzystne ;)

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Ja chętnie kupuje postacie z wyprzedarzy za RP... Wydanie 40zł/mc to nie dużo, a wolę mieć nowe możliwości gry postaciami ZAMIAST grania "innym wyglądem".
Kupiłem 19 champów za RP, 60 za IP :)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Tylko postacie opłaca się kupować za rp. Po kiego mi skiny? A postacie te po 6,3k i jak są w przecenach.

Po co płacić za coś, co można mieć za darmo? Jest tutaj chociaż jedna osoba, która ma wszystkie postacie? Jak tak, to gratuluje.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Opłaca się grać, skiny kupujesz dla siebie jak lubisz postać, jak ją ogarniasz i często nią grasz, a ta wersja po prostu bardziej ci się podoba :))

Osobiście kupuję champy za rp, ogólnie większość kupiłem za rp XDD

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

nie , nie opłaca się lepiej kupić skina a pz'y można bez problemu wbić jeżeli będziesz grał 2 lata

to i tak wszystkie champy będziesz miał.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Liczmy, że tak około 2-3 lata potrzebujesz na uzbieranie IP na ok.120 champów + pewnie z 20-30 nowych będzie, więc jak dla mnie opłaca się tylko champy. Skiny są jedynie dla 'lansu', a i tak se włączysz LoLskins i sam masz satysfakcję ;)

Opublikowano

IMO skiny są tylko za RP, a postacie jakoś za IP wymęczysz. Sam osobiście nie kupuje RP, bo na skiny mam krótko mowiąc "wylane", żeby się nie wyrażać, a postacie da się mieć bez tego. Gdybym już kupował RP, to raczej na skiny, których inaczej się nie dorwie.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

w lola gram od marca ub roku. mam all postacie i około 160skinów. z własnej kieszeni kupiłem 20 skinów. nigdy postaci. jeśli ktoś chce szybko mieć wszystko polecam elitevpers i tam znaleźć sobie bota do refów. w momencie w którym ja sie w to bawiłem samemu miałem zakupione ponad 60champów. jak zacząłem robić refy działał ttbot na którym zrobiłem ponad 800 kont na 5lvl za który na główne konto leciało 250pz. w ten sposób kupiłem wszystikie postacie. potem robiłem smurfy na 20lvl pod nie 10 kont na 10lvl i wysyłałem sobie skiny. takich smurfów zrobiłem 50. skinów wysłałem oczywiście +/- 100 bo na paru kontach nie wydawałem 400rp na boosta do expa żeby np mieć lulu czy kha za 1350. potem robiłem koledze refy na 5lvl około 300 takich kont. miał podobne podejście do was, wydawał kase na postacie. w ten sposób on kupował mi skiny a ja mu nabijałem kase na konto;) i jak czytam ilu z was kupuje te postacie za rp to chyba wydam te 10euro i kupie sobie bota do refów i zrobie z wami jakiś biznes typu wbijam 13koła za skina którego mi brak. z tym że mało ich już godnych uwagi;/ bo wolną ręką na tych wałkach zrobiłem ich 160. oczywiście z buga rp także korzystałem ze smurfów i znajomych co mi przesyłali skiny;) polecam naprawde 10euro na jakiegoś bota i wszystko staje sie prostrze. ostatnio liczyłem że w miesiac na pc 24/7 zrobiłbym około 1300000pz z refów na 5lvl. z tym że na te chwile i tak mam 18kola w zapasie i nie ma na co wydac...

Opublikowano

w lola gram od marca ub roku. mam all postacie i około 160skinów. z własnej kieszeni kupiłem 20 skinów. nigdy postaci. jeśli ktoś chce szybko mieć wszystko polecam elitevpers i tam znaleźć sobie bota do refów. w momencie w którym ja sie w to bawiłem samemu miałem zakupione ponad 60champów. jak zacząłem robić refy działał ttbot na którym zrobiłem ponad 800 kont na 5lvl za który na główne konto leciało 250pz. w ten sposób kupiłem wszystikie postacie. potem robiłem smurfy na 20lvl pod nie 10 kont na 10lvl i wysyłałem sobie skiny. takich smurfów zrobiłem 50. skinów wysłałem oczywiście +/- 100 bo na paru kontach nie wydawałem 400rp na boosta do expa żeby np mieć lulu czy kha za 1350. potem robiłem koledze refy na 5lvl około 300 takich kont. miał podobne podejście do was, wydawał kase na postacie. w ten sposób on kupował mi skiny a ja mu nabijałem kase na konto;) i jak czytam ilu z was kupuje te postacie za rp to chyba wydam te 10euro i kupie sobie bota do refów i zrobie z wami jakiś biznes typu wbijam 13koła za skina którego mi brak. z tym że mało ich już godnych uwagi;/ bo wolną ręką na tych wałkach zrobiłem ich 160. oczywiście z buga rp także korzystałem ze smurfów i znajomych co mi przesyłali skiny;) polecam naprawde 10euro na jakiegoś bota i wszystko staje sie prostrze. ostatnio liczyłem że w miesiac na pc 24/7 zrobiłbym około 1300000pz z refów na 5lvl. z tym że na te chwile i tak mam 18kola w zapasie i nie ma na co wydac...

Miesiąc, komputer 24/7. Patrzyłeś na rachunek, który przesłali rodzicom?

@Skiny ci nic nie dają, a kupienie postaci to nowe możliwości gry. Opłaca się kupować za RP tylko postacie 4800-6300

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Za RP kupiłem tylko Rengara. Ale wolę kupić dopalacz do IP... prędzej czy później będę miał danego championa.

Opublikowano

Ja osobiście kupiłem wiele postaci za rp ale tylko te które normalnie kosztują 6300 a były w promocji. Bez promocji moim zdaniem się nie opłaca.

Opublikowano

Powiem tak, opłaca kupywać i postacie i skórki, zależy także od grubości portfela...ja już strasznie wzbogaciłem RIOT, 40 skórek i 80 postaci z czego trochę postaci za RP. Polecam kupić raz na jakiś czas za 80zł i kupować tylko z przecen, wpadnie dużo skinów i postaci, ale trzeba cierpliwie czekać. Ja akurat mam trochę grubszy portfel i kupuję pełno skórek bez przecen za 975rp albo nawet takie jak Battlecast Prime Cho'Gath (CHYBA dobrze napisałem).

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...