Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Komputer za 800 Euro

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,nie długo wyjeżdżam do Holandii zamieszkać i chciałbym sobie tam zamówić/kupić komputer do 800 euro. Części zamawiałbym na

https://www.4launch.nl/

, lub jeśli znacie jakąś stronkę tam jak u nas techplanet czy morele. Dzięki z góry (nagradzam like'ami) Buda nowa , monitor zabieram swój <3

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

NIe ,ale nie zaprzeczam ,może być fabryczne ;)

I takie pytanie.

jak bd w holandii to mógłbym to zamówić na techplanet i to by mi przyleciało ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Słuchaj może być też tak ,że polece do Anglii ,a jak widze to ty mieszkasz w UK ,złożylibyście mi zestaw w NL do 800euro i w UK do 600-700funtów ;p

Opublikowano

ja jeśli miał bym zamawiać kompa to tylko z PL, ktoś z rodziny ładnie zapakuje w folie bąbelkową, potem do typka takiego daje on za przewóz bierze około 20-30F, i tyle :). Poczekam dłużej te 2 tyg. ale lepsze to niż nic.

2 pytanko, jeśli chciał byś kupić PC, to ma on być na nową platformę, czy starą? ( 1150 <-- nowa, 1155 <-- starsza ale ciągle dobra :) )

graphic.png
Opublikowano

ja jeśli miał bym zamawiać kompa to tylko z PL, ktoś z rodziny ładnie zapakuje w folie bąbelkową, potem do typka takiego daje on za przewóz bierze około 20-30F, i tyle :). Poczekam dłużej te 2 tyg. ale lepsze to niż nic.

2 pytanko, jeśli chciał byś kupić PC, to ma on być na nową platformę, czy starą? ( 1150 <-- nowa, 1155 <-- starsza ale ciągle dobra :) )

głupio się pytasz, nie ma co inwestować w umarłą platformę.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dysk wydaje mi się ,że nie jest zły.

@2up

Dobrze ,że dałeś zestaw na techplanet bo jak już bym się decydował to takie części ,ale bym dołożył do GTX'a770 :P :( jest 1150 :( zmieniałbym na 1155 ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...