Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena szablonu dla firmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Schludnie, nie zadłużo. Dodaj logo i szablon będzie nadawał sie dla firmy... Jednak znalazłem jeden Bug z szablonem, Bug jest na operze, nie ma Olga środkowego...

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

no też jestem za wszystko ładne i czytelne nie za dużo tylko samo to co najważniejsze

Opublikowano

Wszystko ok. Zamiast tych obrazkow daj zdjecia tych rolet i bedzie zawaliste

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego nie zostanie wykorzystany, strona jest jak najbardziej schludna i przejzysta. Bardzo ladny design ;)

Przepraszam za brak polskich znakow.

Opublikowano

Szablon prosty, schludny ładnie się prezentuje. Oceniając w skali 1/10 - 9/10 bardzo mi się podoba :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

To skąd wiesz, że im się nie podoba? Może mają porostu włączony komputer? Być może, jeszcze się odezwa :) Ale i tak, jeżeli się nie odezwa, to zyskasz na reklamie swojego dzieła ;)

Opublikowano

to okienko ze zdjęciami to fajnie by było jakbyś zrobił zeby się zmieniały jak rolety:P linki wysuwane tak samo jak rolety

Te 3 punkty na środku pod zdjęciami powinny być TYLKO na stronie głównej, na innych podlinkach lepiej to usunąć żeby wiadomości były na wierzchu

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Kontakt .php

SRSLY

Kijowe inputy boxy

Dlaczego my itd - przypadkowo zauważyłem to

onas.php - zmieniłbym na about.php , a poza tym kijowo wkomponowany tekst.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Użyłeś raptem 2 kolorów w różnych odcieniach i myślisz że zrobiłeś zajebisty layout?

Dobrze myślisz.

Ale trochę za schludnie ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...