Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaka karta graf.

PawelTychy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi o to ze mam ten zestaw narazie wymienie karte i zasilacz

A może byś przynajmniej napisał budżet na tą kartę i zasilacz?

Opublikowano

Co do zasilacza to zabierz taki żeby był kompatybilny z baterią i układem laptopa bo poniektóre zasilacze są słabsze i są silniejsze, więc opisz baterie jaką pojemność masz, model itd i wtedy doradzę Ci jaki zasilacz, co do karty.. karty graficzne bierz z HD nie bierz bez HD bo to wielki syf :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

up@ japier*ole bo innego słowa nie ma. Wypierdzielaj z tego działu i idz grac w swojego metina. Jakis niepełnosprytny jestes? Przeciez nie kazdy tak jak ty ma laptopa... Autor chce wymienic grafike i zasilacz w pc..

Opublikowano

A co na PC już takich nie ma ?=.= weź poczytaj książkę :3

Stary na PC właśnie też są ^^

Proszę oto link kozaczku z seri HD Radeona http://www.amd.com/pl/products/desktop/graphics/7000/7770/Pages/radeon-7770.aspx#3

Pierwszy lepszy jak wyżej kolega napisał ;D

Ja wiem co chce on wymienić, kłania się lekcja nauki dla Ciebie bez obrazy

Pozdrawiam

Ale to raczej ty kompletnie nie znasz się na czymkolwiek co jest związane z komputerami. Bo jak byś nie wiedział to w zwykłym komputerze stacjonarnym nie ma żadnych baterii prócz tej podtrzymującej bios i zasilacz nie ma z nią kompletnie nic wspólnego.

Napisałem już wyżej co polecam i w tej cenie chyba to się najbardziej opłaca.

Opublikowano

Nie nie, to autor nie napisał że to PC xD nu fakt moja nie uwaga ale byłem śpiący jak coś ;d

Nie znam powiadasz.. a widziałeś aby laptop ciągle był włączony i nie można go wyłączać bo ogarnia się go potem do 5h aby normalnie funkcjonował? modyfikacja dedykowska :D ale tak nie znam się na komputerach, laptopach itd.. ;] pochwalę się wtedy zrobiłem ssa http://scr.hu/34x/m19x1 jak chodził sobie 18 dni ^^ raczej niewielu udało im się zrobić taki myk by laptop zabierał tyle mocy ile ma zabierać i żeby nie spaliło przewodó itd a poza tym lapka mam 2 lata xD i chodzi bez szwanku ;3 chłodzenie ma wbudowane, czyli wiatraczek xD ale co ja tam nie będę się wychwalał :3 to tylko info dla Cb że jednak się znam lepiej niż sobie ktokolwiek myśli ;3

Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP O czym ty rozmawiasz człowieku. Wyśpij się i dopiero wbijaj na forum.

Koniec offtopu

Łącznie masz 600-700 zł tak ? Wziąłbym Corsair VS 450W (150 zł) + radka HD7790 za około 450 zł, trochę naciągniesz budżet ale będziesz miał dobry sprzęt

Opublikowano

Nie nie, to autor nie napisał że to PC xD nu fakt moja nie uwaga ale byłem śpiący jak coś ;d

Nie znam powiadasz.. a widziałeś aby laptop ciągle był włączony i nie można go wyłączać bo ogarnia się go potem do 5h aby normalnie funkcjonował? modyfikacja dedykowska :D ale tak nie znam się na komputerach, laptopach itd.. ;] pochwalę się wtedy zrobiłem ssa http://scr.hu/34x/m19x1 jak chodził sobie 18 dni ^^ raczej niewielu udało im się zrobić taki myk by laptop zabierał tyle mocy ile ma zabierać i żeby nie spaliło przewodó itd a poza tym lapka mam 2 lata xD i chodzi bez szwanku ;3 chłodzenie ma wbudowane, czyli wiatraczek xD ale co ja tam nie będę się wychwalał :3 to tylko info dla Cb że jednak się znam lepiej niż sobie ktokolwiek myśli ;3

Pozdrawiam.

Co z tego ile czasu jest włączony? Jeśli nie jest obciążony i dobrze chłodzony to może stać włączony ile chce. I może przestał byś już spakować wszędzie tym bezsensownym linkiem który i tak nic nie pokazuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...