Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra 2 {Malo Plugnów}{1.6.2}{LiveMc}{Whitelist}

piki245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: _Marcei_

I czy bedziesz niszczyl wyspe i trolowal: NIszczyc wyspe bede tylko jesli bede chcial cos zbudowac (dom, farma itp) nie bede jej niszczyl ze niszczyl :D Trollowac bede ludzi ktorych bede dobrze znal, a nie jakiegos obcego gracza. Albo malo znanego przeze mnie, a jak juz bede trollowal to bedzie to podkopanie pod ziemie, a nie jakies zapalenie lawa :p

mca.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Splatii

I czy bedziesz niszczyl wyspe i trolowal: Trolować nie umiem a griefować nie lubię bo wiem jak się bym ja z tym czuł :)

Opublikowano

Podanie:

Nick: PowerOfDark

I czy bedziesz niszczyl wyspe i trolowal: Chcę się trochę pobawić na takim typie serwera, nie chcę psuć innym zabawy.

Podanie mojego kolegi (nie może pisać na mpc czemuś :/):

Nick: Lakovos13

I czy bedziesz niszczyl wyspe i trolowal: Oczywiście, że nie, ponieważ chcę pograć na tym serwerze.

za duża sygnatura

Opublikowano

Nick:EnyoPL

I czy bedziesz niszczyl wyspe i trolowal:Nie

Podanie Kolegi

Nick: Fr0sT

I czy bedziesz niszczyl wyspe i trolowal: Nie

Opublikowano

Nick : Orzzech

Wiek 14

Nie bede nic trolowal ani niszczyc.

Teraz za kumpla :

Nick : Cyrek

Wiek 14

Nie bedziemy obaj nic trollowac :D

Opublikowano

Nick: xPolishMe

I czy bedziesz niszczyl wyspe i trolowal: Niszczyl nie... trolowac czasem moge ale w stopniu odpowiednim do chwili tak aby nie robic sobie wrogow

Podanie:

Nick: LolSiemanko

I czy bedziesz niszczyl wyspe i trolowal: Nie, nie ma sensu, chcem pograć > :)

Opublikowano

Podanie:

Nick:L3siak

I czy bedziesz niszczyl wyspe i trolowal:Nie, poniewaz chce pograc :P

5vwxw5.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, same dzieci, bawia sie nickami. Wlasciciel dal sobie nick: skkf, zero edycji w plikach, kazdy kto wejdzie na serwer dostaje losowy nick znanego youtubera, 1 wyspa - 2 druzyny, bez sensu serwer... Nie polecam grac!

Opublikowano

Nikt nie dostal zadnego nick bana dostales za to ze zachowywales sie jak prostak 0 edycji w plikach heh weszles nic nie zrobiles zaczoles pisac admin dawaj mi to i tamto wiec skad mozesz wiedziec ze 0 konfiguracjii jakie wyspa czlowieku co ty kur.. wymyslasz sa 2 druzyny bo dzieci sie spinaja co z pvp

Opublikowano

Dwa podania ( moje i brata )

Nick: Patrykx77

Nick: HeeCreator

Opublikowano

Nie polecam serwera admin dodaje kazdego a na serwerze panuje haos... A jak juz gracie to nie polecam dolaczac do blue bo jest tam wie popier#olonych ludzi takich Jak mieczos, Soczysty, Pieszczoch. Mieczos kradnie Soczysty i Pieszczoch oblewaja lawa za stanie pod ich domem juz przeciwny team jest milszy. Zostalem oblany lawa 5 razy i stracilem miecz enchantowany na 30 lvl i eq zelazne enchantowane na prot i thorns, a admina to nie obchodzi i wyskakuje ze mam bol dupy, A ja ktos prosi zeby mu eq on banuje wiec nie radze ;]

mca.png

Opublikowano

Ok wiec widze ze caly czas musze sie tlumaczyc i pisac u nas gra o 12 okolo 7-10 osob zalezy ;) Zawsze pojawi sie taki pan jak wczesniej ktory bedzie zachowywal sie jak prostak lub inne Po 1 dostales bana bo skonczyly ci sie zycia Po 2 tak mialem to w dupie poniewaz nie bede sie martwil o kogos mieczyk mogles bardziej uwazac Po 3 Nie interesuje mnie jaki masz team z blue wszyscy jak narazie sie dogaduja oni tlumacza sie ze oblali cie lawa poniewaz Weszles bez pytania do ich siedziby ja w to nie wnikam Po 4 serio? kazdego... Tak dodaje osoby ktore zlozyly podania a co niech se pograja ... I widze ze masz nie zla spinke co? ;)

Opublikowano

Ok wiec widze ze caly czas musze sie tlumaczyc i pisac u nas gra o 12 okolo 7-10 osob zalezy ;) Zawsze pojawi sie taki pan jak wczesniej ktory bedzie zachowywal sie jak prostak lub inne Po 1 dostales bana bo skonczyly ci sie zycia Po 2 tak mialem to w dupie poniewaz nie bede sie martwil o kogos mieczyk mogles bardziej uwazac Po 3 Nie interesuje mnie jaki masz team z blue wszyscy jak narazie sie dogaduja oni tlumacza sie ze oblali cie lawa poniewaz Weszles bez pytania do ich siedziby ja w to nie wnikam Po 4 serio? kazdego... Tak dodaje osoby ktore zlozyly podania a co niech se pograja ... I widze ze masz nie zla spinke co? ;)

Czlowieku przez Soczystego i pieszczocha stracilem serca i mam bana bo ciagle walil lawe i pol mapy z griefowal z blue

5vwxw5.png

Opublikowano

Nick: Lime06

I czy bedziesz niszczyl wyspe i trolowal: Wyspy niszczył nie będę, ponieważ nie ma to większego sensu ;) Mały troll nigdy nie zaszkodzi. Ale jeżeli nie wolno to nie będę ;)

Pozdrawiam :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...