Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć konto z MPCforum?

MeGaFoRmAt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NO NIE MOGĘ XDD POWODZENIA ŻE KOKOSZ ODCZYTA PW I DO TEGO DA BANA xD

Top: Napisz do RMCF1902 z prośbą o bana.

Już nie potrzebuje bana: ) , jednak zostanę dzięki Danielowi

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Ta skarga da wiele, globale/admini będą mieli ich na oku. i po prostu ich ignoruj, w końcu to dział "majnkraft" ...

Jednak pomogło ; )

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

spoczko, moja rada : widzisz chuja ( pierdol go ) to podziała. Skarga podziała, a antix i tak jest najlepszym globalem ;3

Będę odświeżał co 24h żeby inni użytkownicy się zastanowili przed usunięciem konta (perma) ; )

Opublikowano

KidMody z działu Minecraft wyprowadzili mnie z równo wagi ;D

Bez przesady, to nie jest powód do kasowania konta.

Najczęściej admini usuwają konta osobom, do których nie mają całkowitego zaufania. Dod. jakiś ban na IP.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@ref - specjalnie odświeżam dla osób, które by chciały usunąć konto z Mpcforum.

Opublikowano

Bany na życzenie istnieją ;)

Wiem c:

Opublikowano

Opublikowano

I po co ten Ref? Na forum raczej nie ma zbyt dużo osób, które chcą usunąć konto, bo jakaś osoba ich denerwuje.

To tak jak byś usunął dobre konto w jakiejś grze tylko dlatego, bo ktoś ci zabiera farme.

To może ja teraz usune swoje konto, bo ktoś mnie wkurza idiotycznymi tematami. xD

1398258449-U383457.png

Opublikowano

I po co ten Ref? Na forum raczej nie ma zbyt dużo osób, które chcą usunąć konto, bo jakaś osoba ich denerwuje.

To tak jak byś usunął dobre konto w jakiejś grze tylko dlatego, bo ktoś ci zabiera farme.

To może ja teraz usune swoje konto, bo ktoś mnie wkurza idiotycznymi tematami. xD

Twój problem.

Opublikowano

Rozumiem o co ci chodzi, na tym koncie miałem już bany własnie przez te złe chwile, ale potem żałowałem, że prosiłem o bana, to mi nic nie dało. Konto i tak byś stworzył nowe, mpc ma to coś, że gdy nie ma co robić zawsze się tu wraca, żeby poczytać takie głupoty ;)

1361453243-U739101.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...