Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam do was pytanie , aktualnie posiadam starą karte GeForce 9500GT , która ledwo daje sobie rade z uciągnięciem LoLa , chciałbym, grać również w Combat Arms , Need For Speed world itp. bez zacinek/lagów , mam na oku karte: GeForce GTX650 MSI 1GB , za 389zł czy taka by wystarczyła do uciągniecia wyżej wymienionych gier bez lagów na dobrej grafice ? za pomoc lecą plusy

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

karte chcce na przymus tą ,radeona nie chcce nie przepadam ze nimi :) moc zasilacza 420 w

Opublikowano

ale ważne ze uciągnie karte którą bym chciał kupic , może kiedyś kupie nowy zasilacz ale nie mam go teraz w planach , co do gier to jak

Opublikowano

ale ważne ze uciągnie karte którą bym chciał kupic , może kiedyś kupie nowy zasilacz ale nie mam go teraz w planach , co do gier to jak

Nie uciągnie... Jak to w rzeczywistość nawet 300w nie ma.

Może się uda, ale licz się z tym, że spłonie ci ten zasilacz razem z całym kompem

9368_gold.png

Opublikowano

tzn. na 100% ma 420 w :(

Nie ma... Jest tylko napisane 420, a w rzeczywistości ma może ~300. Tylko zasilacze markowe, które mają napisane np.600W, to mają to 600 W

9368_gold.png

Opublikowano

Zmień ten zasilacz! A jak nie chcesz go zmieniać to od razu przywal w kompa siekierą. Przynajmniej będzie więcej zabawy z psucia komputera ;)

Opublikowano

dobra przekonałem się i kupuje zasilacz 500Watowy z komputronika , nazwy nie pamiętam ;x coś macie mi ejszcze do powiedzenia ? gry bd chodzic?

Opublikowano

Procesor:AMD Athlon 64 processor 3800+ 2.39GHz

3GB pamięci

to tak nie wymieniaj karty graficznej tylko wymień Pamięć RAM bo to ona jest najważniejsza za płynność gry potem idzie w parze karta graficzna a do zmniejszenia lagów i płynności systemowej służy procesor więc teraz wiesz co wymienić?

I podaj mi ile Twoja karta graficzna ma pamięci ? jak ma 512 to git ;D

A wiem co mówię :) ja stabilizuje laptopy/ komputery i wprowadzam w obieg taki jaki człowiek na oczy nie widział nie wychwalając się ^^

Ostatnio mój laptop chodził sobie:

http://scr.hu/34x/m19x1

a dla nie doczytanych to 18 dni ;D chodziłby dalej ale wprowadziłem poprawki które musiały mieć restarta windowsa :c ale i tak poprawiam wymagania ^^

Nie kupuj zbyt dużego zasilacza, na wiatraku pisze Ci że tak powiem Miliampery jak dobrze pamiętam, możesz podać mi ile tam pisze? wszystko jest na obudowie wraz z nazwą, powiem Ci co i jak zrobić by było elegancko :)

Opublikowano

Rozkręć komputer w sumie obudowę i tam masz duuży wiatrak ^^ i tam masz naklejkę i tam pisze wszystko ładnie fajnie :) tutaj trzeba ruszyć matematykę a nie kupowanie coś czego nie trzeba, co do sprawdzenia jaką masz pojemność mb to poszukaj sobie programiku Everest Home Edition i no może też pisać wersja zasilacza itd, nie jestem pewny ale jestem pewny że pisze tam wszystko czego pragne ;3

Opublikowano

Rozkręć komputer w sumie obudowę i tam masz duuży wiatrak ^^ i tam masz naklejkę i tam pisze wszystko ładnie fajnie :) tutaj trzeba ruszyć matematykę a nie kupowanie coś czego nie trzeba, co do sprawdzenia jaką masz pojemność mb to poszukaj sobie programiku Everest Home Edition i no może też pisać wersja zasilacza itd, nie jestem pewny ale jestem pewny że pisze tam wszystko czego pragne ;3

Po pierwsze kup sobie najpierw słownik zanim coś napiszesz. Po drugie w komputerze nie ma ani jednego wiatraka a są wentylatory.

A co do tematu to nie kupuj żadnej pamięci RAM bo to i tak ci nic nie da.

Napisz nazwę i cenę tego zasilacza który chcesz kupić. A w tym komputerze można by jeszcze zmienić kartę graficzną.

Opublikowano

up karte własnie zmieniam , w pierwszej stronie możesz jej nazwe przeczytać a nazwy zasilacza którego kupie nie pamiętam za Chiny , wiem że jest 500Watowy , koleś z komputronika polecił go do tej karty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...