Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. Metin2 i nowosci.

KnownSoldier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

pytania beda dotyczyly Metin2, jaki i oficiala jak i prywatnych serwerow.

Wiec opowiem pierw troche o sobie, mam 19 lat i Metina znam od 8 lat (moze nawet i 9)

grajac w chinska gre "Metin (Closed Beta)" a nastepnie na koreanskim Metinie czekalem tylko na Metina w ktorym bedzie grafika 3D, no i popatrz wyszedl nam Metin2,

po 5 latach grania w Metin2 zaczelo mi brakowac czegos w tej spanialej grze zwanej Metin2. I nie wiem jak to sie stalo ale po 5 latach grania tylko i wylacznie Ninja "Zabujca" postanowilem

zakonczyc swoja historie w Metinie i zaczelem grac w inne gry typu, Cabal, Aion, League of Legends, Ghost Recon Online, Planetside 2 i wiele wiele innych gier.

Az do niedawno odleglego czasu postanowilem wypytac graczy Metin2 co by chcieli ulepszyc lub dodac w Metinie, czyli co wam brakuje w Metinie ?

Mam jeszcze dwa pytania, na jakich serwerach lubicie grac ? Globalny Metin2 (Hard), medium czy raczej easy/pvp/4fun czy hard pvp ?

Pozostalo mi ostatnie pytanie do was, czy odpowiadal by wam serwer gdzie nie ilosc pieniedzy w ItemShopie decyduje o Skillu i zabawie w grze ?

________________________ Pare slow od siebie ________________________

Wiec jako weteran Metina moge wam oznajmic iz w tym czasie pracuje sam, tak z przykroscia sam nad projektem "Metin2 Prywatny Server",

aktualnie mam ukonczone 13000 pojedynczych itemow w tym Bronie, Zbroje, Naszyjniki, Kolczyki itp.

I poszukuje osob ktore by mi pomogly z projektem "Metin2 Prywatny Server". (PW tutaj)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...