Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie Feniksa

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Powie mi ktoś co się dzieje bo nie wiem. Zapewne jest teraz w członek nowości i dużo syfu sie zrobiło. Są same koksy-item szopy. Ceny w sklepach jak sprzed kilku lat za to yang na allegro niesamowicie tanie w porównaniu do cen. Wgl. każdy itemek ma po 4 bony. Są jakieś teraz skyrznie wiem. Ale zepsuli troche te gre. Czy np. mając 1kkk od 1lvl można dojść do czegoś? Czy jest sens grać. Nie pytam bo nie planuje wydać 90zł na yangi.. :D Taki 1lv ma szanse coś osiągnąć? Czy gra zmierza w stronę nieuchronnego końca czy ma sie dobrze. Podajcie może swoją opinie co na ten temat sądzicie. Pisze tak bo przed chwilą sciągnąłm sobie metina i wbiłem na starego jak świat woja. Popaczyłem po sklepach i tak mnie natchnęło żeby takie o to wypociny napisać :P

Dziękuje za dotrwanie do końca mej jakże zajmującej i ujmującej zaiste wypowiedz i czekam na jakieś ciekawe uwagi z waszej strony/

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą, gra mniej osób tam niż na privie, to już lepiej pobawić się np. na ravii czy na innym hardzie, po czym sprzedać konto, itemki jak Ci się znudzi.

Opublikowano

Wszystko przez to że wprowadzili 105lv.

Dużo luda odeszło

Ludziska sprzedają yangi i konta na allegro.

Liczba grqczy się zmniejsza ,a yangi odkupowane od graczy którzy kończą gre są w obiegu.

Wytlumacze Ci to tak

np. było 50 kkk yang na 3k graczy

teraz skończyło gre np. 1,5k graczy (ktorzy sprzedali yangi na allegro)

i te 50kkk jest w obiegu na 1,5k graczy

stąd te kosmiczne ceny.

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...