Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dotyczące serwera.:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. :)) Słuchajcie. :)) Mam taki mały pomysł na zrobienie serwera. :)) Potrzebuje w tym waszej pomocy, napiszcie mi jak to zrobić dokładnie, jakie plluginy do tego potrzebne i jakie komendy w jakich miejscach.:) :)

Serwer ma wyglądać tak.:
Rodzimy się gdzieś niewiadomo gdzie, na spawnie początkowym (to jest nie ważne) i mamy do wyboru dwie drogi w zamktniętym budynku : Jedna prowadzi do Freebuild, a druga do Survival.. I chcę żeby np jak się wybierze survival to jak się tam wejdzie to już nie ma odwrotu i jeśli ktoś w tym survival wpisze spawn to go to teleportuje na spawn ale w survival a nie na ten początkowy.. I tak samo z drugiej strony, z Freebuild.. Jak to zrobić.? Pomoże mi ktoś.? :)) Będę bardzo wdzięczny, za pomoc daje Admina na moim serwerze. :)) PROSZĘ ADMINI NIE USUWAJCIE MI TEGO. :))

Opublikowano

Możesz zrobić, że po wejściu w portal dostanie range inna może być ten sam prefix i będzie tam /setspawn [grupa]. Admina nie chce bo nie mam czasu, a portal mam nadzieje, że sobie sam zrobisz

Daj +

Opublikowano

Możesz zrobić, że po wejściu w portal dostanie range inna może być ten sam prefix i będzie tam /setspawn [grupa]. Admina nie chce bo nie mam czasu, a portal mam nadzieje, że sobie sam zrobisz

Okej, dzięki za to, dużo pomogłeś, ale dałbyś radę jeszcze wytłumaczyć jak zrobić tak, że np po kliknięciu guzika dostaje ktoś range i go teleportuje na odpowiednią mapkę.? :)

Opublikowano

Ja Ci mogę pomóc na serwie z tym(nie chce admina). Ranga przez tabliczkę lub przez commandblocka i ustawić odpowiednie spawny, jak coś pisz na PW:)

Opublikowano

Siemka. :)

Nie mogłem ci wysłać tego na pw , napisze tutaj te podanie .

Imię : Piotr

Nick z Gry : Cie

Wiek (min 15+) : 13 wiem za za mało ;/

Staż : 2 lata.

Znajomość komend (1-10): 8

Kontakt : gg : 43933756 , napisz .

Podanie jest na moderatora . Ps . W tamtych tematach nie mogłem napisać , bo były zamknięte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...