Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemy w craftingu się nie stackują

Flengo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem jw. Przy craftowaniu np. 64 trzciny na 64 cukru musze 64 razy przenosić przedmiot a nie po prostu kliknąć raz prawym przyciskiem i już mam zcraftowane. Jak to zmienić? Tak samo jest ze wszystkimi itemami i przypadkami.

Opublikowano

Siema. Mam problem jw. Przy craftowaniu np. 64 trzciny na 64 cukru musze 64 razy przenosić przedmiot a nie po prostu kliknąć raz prawym przyciskiem i już mam zcraftowane. Jak to zmienić? Tak samo jest ze wszystkimi itemami i przypadkami.

Ale jak coś napisałeś "kliknąć raz PRAWYM przyciskiem" :).

reinstal MC? :P

hbn5.png

Opublikowano

Ja pierdole, aż taki głupi nie jestem i proste rzeczy zrobiłem, ludzie... @2up 64 razy klikam i ręcznie przenosze z craftingu do ekwipunku.

Taką możliwość wprowadza jedynie mod Too Many Items.

Kolejny mądry... Chyba wiem że tak można bez tego jak i z tym, na starym kompie działało dobrze, na nowym już nie. Poza tym mam tmi i mi gówno działa

Opublikowano

to jest ekran dotykowy w opcjach masz jak mass ko wlaczony to go wylacz i wlacz lub na odwrut licze na like jak pomoglem

Po części rozwiązałeś mój problem, teraz mogę lpm zestackować, oczywiście 64 razy klikając na niego ale jeśli klikam prawym to bierze mi tylko 6 i musze to najpierw odłożyć do ekwipunku a potem kolejne 6. Co jakiś czas klikania ppm wyłącza mi się minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...