Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wypali serwer?

Kajmes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej właśnie pracuję nad stworzeniem serwera pvp z klasami (wojownik lub mag bądź wojownik i łucznik).
Na serwerze będzie nowy enchant typu mieczyk który usuwa 25 HP bądź zbroja z pancerzem 30 ;).
Także na serwerze będzie możliwość kupna (za złoto bądź kase) właśnie nowych enchantów
będzie 1 mapa i 3 areny a także 3 areny 1vs1 (na mapach będą skrzynie z itemami, oprócz 1vs1).
Z początku wpisujesz /klasa i wybierasz klase. Jak mi się jeszcze uda pewnie dodam skille .
I mam 2 pytania :
1.Jakie mieć klasy wojownik i mag czy wojownik i łucznik ( z magiem o wiele więcej roboty) .
2.Czy serwer wypali?.

EasySV <3

Opublikowano

1.Większość osób pewnie by wolała jakby było dużo klas więcj zrób tak około 3-6 klas.

2.Jeśli będzie dopracowany na ostatni guzik,dodatkowo będziesz miał stronę internetową z rankingiem,dobrą maszynę i reklamę w internecie to na 90% wypali.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

No cóż, znam jeden taki sam serwer oraz 29 innych swewerôw zwykłyçh pvp

Myśle ze jak będzie asministracja +18 oraz bardzo dobra maszyna z ovh to graczy będzie

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

1.Czym więcej klas tym lepiej

2.Wypali na 95% jeśli będzie mieć dobrą maszynę, stronę internetową z rankingiem i ogarnięta administracja (+16)

cover.png?dl=0

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

1.Daj więcej klas

Serwer ci wypali jeśli będziesz tego chciał a i tak ci będzie potrzebna duża pomoc jeśli taki serwer chcesz stworzyć ;P

Opublikowano

@MrSpoks Nie ponieważ i tak połowa autorska a druga połowa wogule nie znana i bardzo dobrze skonfigurowane 

Wogule nie wypali, jak będziesz pisać "wogule" na serwerze.

Wg. mnie to nie jest aż tak trudne do zrobienia, więc powinno

wypalić. Natomiast potrzebujecie dobrej maszyny (z 200-300 slotów),

dobrze dopasowanych i skonfigurowanych pluginów + Parę autorskich.

Zobaczymy co z tego będzie.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Nie wypali, już nie jedna osoba, chciała robić taki serwer, i jakoś 90% nawet nie kończy, ew są to skrypty lub gotowce która sa źle skonfigurowane.

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...