Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc ze strony sony

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, Mateusz,

Dziękuję za kontakt z Centrum Pomocy Electronic Arts.

Przykro mi, że doświadcza Pan problemów związanych z dostępem do gry.

Niestety nasze Centrum Pomocy nie jest w stanie rozwiązać problemów związanych z pobieraniem gier z PlayStation Store. Proszę o kontakt bezpośrednio z Centrum Pomocy PlayStation.

Zależy nam na jak najlepszej pomocy dla klientów wydawcy najlepszych gier na świecie. Wypełnij krótki formularz na temat swoich doświadczeń z EA i pomóż nam ulepszyć usługi:

https://helporigin.secure.force.com/csat/TakeSurvey?id=a0UE00000004VPs&cId=003E000000ie9kYIAQ&caId=500E0000006adDyIAI

Na razie zamknęliśmy tę sprawę. Dalszą pomoc znajdziesz na help.ea.com.

Z poważaniem,

Krystian Z.

obsługa klienta EA

Sprawa wygląda tak, że kupując pre-order powinienem dostać do ściągnięcia za darmo pierwszą część Crysis ale w PSS jest napisane, że muszę zapłaić. Tak więc napisałem do EA i to mi odpisali. No to faktycznie mam do Sony pisać? Przecież to oni coś mają zrąbane, że mój kod on-line nie działa jak powinien..

Jak już to jak skontaktować się z Sony? Jakiś dział mam wybrać czy coś? Bo nie pisałem nigdy do nich.

Opublikowano

Dlaczego piszesz do EA. Przecież masz problem w PSS a PSS jest od Sonego?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Uspokój się i może grzeczniej? Dlatego się dziwie, że jak miałem problemy z Battlefieldem to mi EA pomogło a tu nagle odsyłają mnie do Sony. I również chodziło o to samo, kupując pre-order nie mogłem pobrać B2K za free...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...