Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nikt nie może budować!

WinMag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem ponieważ nikt nie może budować na serwerze nawet ci co mają op. Dlaczego ?

@EDIT Moje pluginy: nie potrzebujecie już :)

Proszę o pilną pomoc!!!

Mogę pomóc przy serwerze znam się na pluginach piszcie do mnie na pw lub skype a pomogę!!!

Opublikowano

W premissions dopisz do wszystkich rang , modifyworld.*

nie działa

Mogę pomóc przy serwerze znam się na pluginach piszcie do mnie na pw lub skype a pomogę!!!

Opublikowano

Napisz tutaj jakie masz permission ; )

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Napisz tutaj jakie masz permission ; )

K**** ludzie mówie wam że op nie może! OP! -,-

Opublikowano

K**** ludzie mówie wam że op nie może! OP! -,-

Gdy kładziesz np. cobblestone to coś piszę?

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Gdy kładziesz np. cobblestone to coś piszę?

nic

Opublikowano

Podasz IP serwera? Zobacze

na pw i proszę nie rozgłaszaj go innym ponieważ jest to przed premierą :)

Opublikowano

Prawdopodobnie, masz zle skonigurowane permissons, jeżeli chcesz mieć dobre wejdz na internet, ewentualnie przerób je. Jeśli to nie pomoże napisz mi na PW

battles,proportional,340,200,d2216c235a6

Opublikowano

Essentials Antibuild wywal no chyba że już to zrobiłeś.

wywaliłem na samym początku serwera xD

To coś całe permissionsEX jest źle skonfigurowane, jak nawet OP nie może, który ma wszystkie uprawniena.

Wywal całe PEX, wygeneruj na nowo i napisz czy może.

op to jest komenda która daje ci wszystkie uprawnienia nie mam problemu z permssion tylko z tym że op nie może budować -,-

Opublikowano

Siema, mam problem ponieważ nikt nie może budować na serwerze nawet ci co mają op. Dlaczego ?

Moje pluginy: citizens nocheatplus worldedit nopl MagicSigins AntiRelog Permission chatguard mycommand cookiemonster pvprank worldguard easyenchant iconomy authme tchest craftbook 1vs1 cs clear lag pvpsoup AutoSave sigin portals essentials essentialsSpawn compassNav essentialsChat

Proszę o pilną pomoc!!!

Ja Bym Ci radził do każdej rangi dopisz permission:

- essentials.build

Opublikowano

Podaj mi ip swojego serwera, zobacze co jest grane, skoro żaden sposób Ci nie wychodzi.

na pw

Opublikowano

Próbuj po kolei wywalać pluginy, aż nie znajdziesz powodującego ten problem.

nawet nie zamierzam

Ja Bym Ci radził do każdej rangi dopisz permission:

- essentials.build

jak dodasz do opa ? -,-

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Mógłbyś zrobić screena po wpisaniu /pl. Oraz podrzucić na pastebin server.log z uruchomienia serwera? Oraz sprawdzić czy jesteś w stanie setować bloki WE.

1. Mów że pytasz czy coś jest na red- nie wszystko jest zielone

2. nie moge ponieważ wszystko robie na terminalu (linux)

3. sprawdzam

3. moge

Opublikowano

Zrob tak usun #Permission zbudujcie co chcecie wgraj #Permission i poszukaj na necie konfiguracji dobrze skonfigurowane. Mialem kiedys ten problem i gdzies znalazlem configa dobrego i all mi dzialo.

Opublikowano

1. Mów że pytasz czy coś jest na red- nie wszystko jest zielone

2. nie moge ponieważ wszystko robie na terminalu (linux)

3. sprawdzam

3. moge

server.log generuje się niezależnie na czym odpalasz - jest w katalogu głównym serwera. Tu chciałem zobaczyć nazwy pluginów (dokładnie jakie są) bo z Twojego pierwszego postu ciężko mi je odczytać - (chodzi o wielkie/male litery w nazwach etc. - tak bym na 100% wiedział o jaki dokładnie plugin chodzi).

Opublikowano

Uwaga!!! Rozwiązałem problem! Nie radze pobierać sign portals= nasz winowajca. Ni jak go poprawić by działał. Dzięki za pomoc! Team rozwiązany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...