Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze beatsy

snaperr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat chce kupic beatsy ale nie wiem jaka wersja bedzie najlepsza. Zastanawiam się nad:

-pro

-mixr

-nowa wersja studio

Mi chodzi o czystość dźwięku i dobry bas.

Opublikowano

Po pierwsze zależy do czego chcesz te słuchawki, bo jak do mp3 to niema sensu kupować mega "zajebistych" (piszę ogólnie, jakie by to nie były) bo po prostu urządzenie Ci ich nie uciągnie.

Po drugie beatsy nosi się dla szpanu, a nie doznań muzycznych.

Poczytaj opinie na necie na ich temat.

Ku*wa
ludzie odpierdo*cie sie. Moze was na beatsy nie stać a on moze jest
fanem tej marki tak jak np. On pyta sie jaka cześć MW jest najlepsza a
ty mu ku*wa odpowiadasz Bad Company 2. Więc nie mówcie ze Beatsy to
szajs bo tutaj płacisz za markę tak jak np. z Apple.
A beatsy są naprawdę dobre słuchawki mam je i tez mam inne AKG a tata ma Sennheisery więc znam różnice.
Jak
dla mnie z beatsow to mixr ma najlepsze basy a jak chcesz coś równie
dobrego ale tańszego to bierz AKG sorka zapomniałem model.

Dziękuje

mam
bul dupy bo masz lepsze słuhawki odemnie i kurwa oddawaj muj hajs kurwa
bo sie w sondzie spotkamy kuhwa, serio muwie dawaj hajs, boze mno niema
zartuw kurde

No
przecież z takimi szajskimi AKG czy Sennheiser nie będzie fajnie
wyglądał i rodzice się zawiodą, że synowi muszą kupić słuchawki, na
które nie ma hype'u :rolleyes:

Jak
nie chce koleś pomocy, to kij mu w oko. W końcu to nie my będziemy
myśleć, że mamy super sprzęt, który jest na poziomie tych na wyprzedaży w
biedrze xD

@Top: Jak masz chuje w uszach (z tego, co widzę to tak), to bierz studio.

icon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gif

NIE CHCE ZADNEGO AKG I INNEGO SAJSZU JA CHCE TYLKO BEATS. A dlaczego studio te nowe? Pro nie lepsze?

bo studio fajniej brzmi, tak co by se myśleli że nagrywasz rapy bo to teraz popularne niczym rurki

Opublikowano

HAHAHAHAHA rozjebał mnie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"(...) I INNEGO SAJSZU JA CHCE TYLKO BEATS" hahahahaha

beats to jest szajs.. niech nawet kosztują 50zł to i tak bym ich nie kupił bo moje słuchawki fatality (do gier) lepiej odbierają huehue.

Opublikowano

HAHAHAHAHA rozjebał mnie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"(...) I INNEGO SAJSZU JA CHCE TYLKO BEATS" hahahahaha

beats to jest szajs.. niech nawet kosztują 50zł to i tak bym ich nie kupił bo moje słuchawki fatality (do gier) lepiej odbierają huehue.

No przecież z takimi szajskimi AKG czy Sennheiser nie będzie fajnie wyglądał i rodzice się zawiodą, że synowi muszą kupić słuchawki, na które nie ma hype'u :rolleyes:

Jak nie chce koleś pomocy, to kij mu w oko. W końcu to nie my będziemy myśleć, że mamy super sprzęt, który jest na poziomie tych na wyprzedaży w biedrze xD

@Top: Jak masz chuje w uszach (z tego, co widzę to tak), to bierz studio.

7m9a.png

Opublikowano

Ku*wa ludzie odpierdo*cie sie. Moze was na beatsy nie stać a on moze jest fanem tej marki tak jak np. On pyta sie jaka cześć MW jest najlepsza a ty mu ku*wa odpowiadasz Bad Company 2. Więc nie mówcie ze Beatsy to szajs bo tutaj płacisz za markę tak jak np. z Apple.

A beatsy są naprawdę dobre słuchawki mam je i tez mam inne AKG a tata ma Sennheisery więc znam różnice.

Jak dla mnie z beatsow to mixr ma najlepsze basy a jak chcesz coś równie dobrego ale tańszego to bierz AKG sorka zapomniałem model.

Dziękuje

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Ciachopolska dzieki za odp. Ty jeden dobrze odpowiedziales. Jak widac reszta to biedaki i zazdroszczą ze mnie stac a ich nie. Ps. Ciachopolsks jak chcesz to ci dam kontakt do kolesia co ma w niskiej cenie beatsy.

Opublikowano

Polecam Beats Mini (Nauszne) słuchałem na nich, i naprawdę dźwięk jest wspaniały. Nie są jakieś ogromne, tylko takie aby zakryć uszy, bardzo wygodne.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ciachopolska dzieki za odp. Ty jeden dobrze odpowiedziales. Jak widac reszta to biedaki i zazdroszczą ze mnie stac a ich nie. Ps. Ciachopolsks jak chcesz to ci dam kontakt do kolesia co ma w niskiej cenie beatsy.

Skromność lvl. 200

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

zaczynając od tego ze beatsów w ogóle nie opłaca się kupować, to jednak jesli zamówisz zza grani je sobie to wyjdzie ci taniej jakies 40zł. Ale skoro tak bardzo chcesz beatsy to 40 zł to dla ciebie nic >.<

09071535498836998897.png

Opublikowano

Najpierw mówisz, że nas nie stać, a sam kupujesz po przecenach cebulaczku icon_lol.gif

Jak już kupisz, to nie zapomnij się pochwalić na fejsie.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...