Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Fortress 2 PS3

BlackInferno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem, czy napisać to tu, czy w dziale Team Fortress 2.

Widziałem filmik z TF2 nagrywany na PS3 na YouTube. Napisałem na Google`ach The Orange Box PS3 i było pudełko z grami Half Life 2: Episode One, Portal i Team Fortress 2. Gdy byłem w mieście to wymieniłem moje 2 gry na Bioshock 2 ze Steelbookiem, a widziałem to pudełko The Orange Box, nawet pewnie mogłem się wymienić 2 gry za Orange Box, no ale wybrałem Bioshock 2.

Czy Team Fortress 2 naprawdę istnieje na PS3? Czy ktoś jeszcze gra na PS3 w TF2? Jeśli TF2 jest na PS3, to też są w nim trofea jak na Steamie?

AxeePL.png

Opublikowano

Tak gra istnieje na PS3 ale jest tylko i wyłącznie dostępna w Orange Box, niestety nie mam pojęcia czy są ludzie na serwerach, trochę poszukałem i znalazłem wypowiedzi z maja

http://www.ign.com/boards/threads/does-the-ps3-team-fortress-2-have-any-activity-still.453021669/

Z tego co wyczytałem TF2 nie ma pucharków i nawet nie dostała żadnej aktualizacji...

819531478353821175209.gif

Gość kamil40013
Opublikowano

W TF2 lepiej grać na PC.

Nie ma żadnych aktualizajcji w porównaniu do wersji PC. Ogólnie rozgrywka lepiej toczy się w wersji PC. Na 100% będzie mniej serwerów na konsoli niż na PS3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...