Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ankieta na temat Polaków.

Roycewicz

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakim pa?stwie powinna by? nast?pna ankieta?

• Polska EUW
      26
    • Niemcy
      3
    • Rosja
      13
    • Czechy
      3
    • Grecja
      11
    • Inne (jakie?)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polacy ogólnie są u mnie na minus...kozaczą sie, ciskają, flejmują, feedują, afkują, trollują, dziwne bany itd.
Sam osobiście nie przyznaje się, że jestem Polakiem, bo to jakaś masakra jest. Jeszcze kiedyś jak wielu Amerykanów grało na EUNE, to jak się dowiadywali, że w drużynie mają polaka, to hejty szły niemiłosierne...Co do ankiety, jestem na INNE, a mianowicie Francuzi, oni są straszni, nie potrafią używać skilli.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

JAK MACIE PROBLEM POLACZKI NA MPC TO PRZENIESCIE SIE KURWA Z NORDICA NA WESTA BO NA NORDICU DIAMENT JEST JAK PLATYNA NA WESCIE..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Z tego wychodzi , że Polacy nie przyznają się do swojej narodowości , lub hejtują samych siebie . Nie powinny mieć miejsca takie akcje , ale cóż .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...