Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Janna Pogodynka

DieKasia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to Legendary Skin więc pewnie najpierw jakaś promocja a potem normalna cena. Swoją drogą czekam na dodanie go do LolSkins :D

Opublikowano

Według mnie lekko przesadzony dubbing, zbyt dużo takiego drugoplanowego seksu. xD

W sumie to może dlatego czekają tak z Lucjanem... Jak murzyn spotka śliczną blondi w krzakach to będzie "och! och!" ;)

Opublikowano

Autorze tematu

po pierwsze. Janna będzie mieć głosy, które dopiero są w trakcie tworzenia

po drugie. więcej lepszych animacji? to nie jest ultimate skin by mu zmieniać aż tyle rzeczy, kiedyś riot zmienił ceny w skinach i wypunktował rzeczy, które każdy skin ma (wygląd, kolor, dźwięki, animacje) i im więcej rzeczy ma zmienionych tym droższy będzie skin i dlatego został zrobiony podział cen skinów.

po trzecie. Skin janny posiada więcej bajerów niż ultimate skin do udyra więc riot ma czym się pochwalić, według mnie ten skin został zrobiony zajebiscie, koncepcja była prosta - zrobić pogodynke, i zrobili to idealnie.

pokazywanie pogody, podczas ulta pada deszcz i niszczy jej włosy, tarcza też ma zmnieniony wygląd, może masz coś ze wzrokiem, ze nie zauważyłeś tego

Tornado też jest zmienione jak się przyjrzycie to zobaczycie tam w środku tornada Urfa, do tego zajebisty model postaci, typowa pogodynka telewizyjna

co do dźwięków to jeszcze ich nie ma, ale będą. zauważ, że nowy skin do hecarima też nie ma żadnych dźwięków jeszcze, byłoby dziwne jak by nie miał i by go wypuścili do gry, prawda?

Opublikowano

Hmmm skin może być, ale te jęki nie pasują jak dla mnie do tej gry. Brzmi trochę jak aktorka niskobudżetowych filmów erotycznych.

fiR919k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...