Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Terraria...

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dziś zcząłem grać w Terrarię , powiem tyle fajna gierka , zrobiłem platformę pokonałem Skeletona ....Połapałem NPC do domku..... I co tu więcej można robić? Jest jakiś lepszy BOSS?? Co tu można jeszcze robić?

Opublikowano

Pooglądaj jakieś Let's Play'e, zobaczysz. W Terrarii jest wiele do roboty,

wiele bossów, możliwości. Jeżeli masz wersję 1.1.2. to po tym bossie masz jeszcze wiele do zrobienia.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

zabic wofa - odblokuje sie hardmode.

biegac i zabijac wrozki, zmieniac corruption w hallow, zdobyc 3 rodzeje zbroi zeby miec ta najlepsza,.zabijac moby na underground, robic przywolywaczki i zabijac bossy, zrobic skrzydla.... Gdzies 3 tygodnie grania.. PORADNIKI!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, dziś zcząłem grać w Terrarię , powiem tyle fajna gierka , zrobiłem platformę pokonałem Skeletona ....Połapałem NPC do domku..... I co tu więcej można robić? Jest jakiś lepszy BOSS?? Co tu można jeszcze robić?

Najlepiej będzie czekać na przyszłe wersje terarri ;)

Opublikowano

To co wyżej napisane, lub po prostu budować, bo akurat to lubię.

Polecam zabawę mechanizmami, tworzenie pułapek itd. (spadające kule, zbiornik z lawą...)

"Lepsi bossowie": Skeletron Prime, The Twins, The Destroyer (Wszyscy Ci to hardmode'owe wersje wcześniejszych bossów)

Spróbój stać się najlepszym :)

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...