Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer Prison? The walking dead?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o pomyśle serwera Prison opartym na serialu The Walking Dead?
Krótko mówiąc jesteś na terenie więzienia z owego serialu i poza murami są wszędzie zombie..
Prison ze strefami troszkę innymi, wszystko znajduję się razem (Sklepy w jednym pomieszczeniu oddzielone strefami a nie jak gdzie indziej całość jako strefa <kopalnia, sklep etc.>)
Misje typu przynies 50 krat żelaznych do naprawy płotu, lub zabij 20 zombie etc..
Event typu OX, Aqua, Odbijanie z czego odbijanie jest bardziej fabularne tzn. musimy odbić więzienie i wybić wszystkie zombie...
100 slotów, jeżeli uda się wszystko wypełnić będzie więcej.
Reklama niedługo pojawi się na mpc a tutaj chciał bym poznać wasze zdanie.

To nie reklama tylko chęć poznania opinii, proszę o nie zamykanie tematu.
Opublikowano

Serwer może być naprawde ciekawy. Kiedyś szukałem podonego ale za nic nie mogłem znaleść. Mam nadzieje że serwer wystartuje, nie moge się doczekać :)

hbn5.png

Opublikowano

Pomysł dobry, bo dosyć nowy. Nie kolejny survival+ działki, tylko coś nowego. Sam skończyłem oglądać the walking dead i czekam na 4 sezon. A co do tych zadań i samego serwera potrzebował byś dobrej maszyny bo jeżeli nie ma jeszcze takich serwerów to trochę osób sie może rzucić. I będziesz potrzebował osób które naprawdę sie znają,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...