Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka Prośba

eminemwg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam planuje zrobić foramta z win 32bit na 64 bit windows 7 (piracki)

Ale kompletnie nwm jak to zrobić prosił bym o mały poradnik krok po kroku do celu i mam jeszcze 1 pytanie co z sterownikiam słyszałem ze som porgramy kture sprawdzajom jakie trzeba mieć sterowniki i nwm czy sterwoniki trzeba mieć na dysku przenośnym typu Dysk USB czy może jakoś na partycji i jak nagrać windowsa na płytke i zkąd pobrać

Proszę o szybkom odp bardzo zależy mi na formacie a niemam kasy na kogoś kto zorbi foramta

Opublikowano

o tym że pirat to nie trzeba mówić ...

najpierw musisz skądś wziąć win xp 64Bit nagrać na płyte lub ją kupić

ustawić w biosie boot cd

jak załaduje sie instalator postępować zgodnie z jego zaleceniami, przeprowadzi "za rączke" po instalacji

jak zainstaluje sie system pobierzesz Drive Genius czy Driver Checker i on pobierze sterownik

pamiętaj że po ponownej instalacji systemu pliki które miałeś sie usuną więc je sobie skopiuj

PS. tfoja jenzyk barco tródna być

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz zapisze se ten porgram i mam jeszcze 2 pytania czy wiesz moze skąd sciognoc win 7 64 bit i czy internet bd normalnie funkcjonowal czy trzeba bd cos robic mam PC pod kablem od routera jakby co haslo znam

Opublikowano

Oficjalnie nie wiem

MPCforum nie popiera piractwa, nie dostaniesz ani w tym temacie ani na PW linka do Windowsa od nikogo

Po rj45 (LAN) nie powinno być problemu

idź do jakiegoś serwisu komputerowego to Ci wgrają system

1378331621-U719057.png

Opublikowano

heh własnie mam mały problem jak spr wgl jaki mam ten PC't

karta graf : ARI Radeon HD3600 Series

Procek : AMD Phenom II X4 965 {tpcessor

i cos takiego

Nazwa Płyty Głownej Nieznane

Rzeczewista cześtotliwość 854 MHz

8189 MG RAMU

A i co zmienic w tym zeby bf 3 odpalil dodam iz niedlugo bd tutaj win 7 64 bit ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...