Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W sprawie Last Chaos

rolfik13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie a mianowicie czy moglby mi ktos opisac postacie : uzdrowicielka arcymag zaklinacz i czarodziejka.Chcialbym wiedziec jak sie sprawuja w solograniu ktora najlepiej by sie gralo oraz jak sprawuja sie w pt i dalszej fazie grani.

PS: jak mozecie to pomozcie mi tez wybrac gdyz dawno nie gralem w last chaos i z tego co widze to duzo sie zmienilo (nowe postacie sterowanie w.a.s.d itp) chetnie uslysze propozycje do grania innymi postaciami lecz wole grac dystansowymi oraz postaciami ktore posluguja sie magia.

Wielkie dzieki za wszystkie pomocne odpowiedzi.

Opublikowano

Do gry solo najlepsza będzie czarownica (lub czarnoksiężna; chyba dobrze napisałam xD), bo mają bardzo dużo skilli i szybko się nimi będzie expić. Wadą jest mała ilość HP i obrony. Dobry będzie także Zaklinacz, który w puszce ma dużo obrony, a w diabełku dużo ataku. W podstawie postać ma także dużo unikania, więc exp nie powinien sprawiać problemu. Uzdrowicielka (strzelec) to świetna postać, ale podobnie, jak w przypadku czarownicy/arcymaga ma ona mało defa i mało HP, więc będzie dość łatwa do zabicia (przynajmniej do czasu zorganizowania dobrego setu/broni).

Opublikowano

dzieki wielkie bardzo mi pomoglas lecz teraz mam dylemat zagrac arcymagiem czy zaklinaczem. Gralem kiedys zaklinaczem i bardzo przyjemnie sie gralo lecz interesuje mnie ten arcymag (dziwi mnie ze malo ludzi gra ta postscia). Musze sie z tym przespac moze rano zdecyduje sie na cos (jak nie zapomne to dam znac co wybralem)

Jeszcze raz dzieki za pomoc i spokojnej nocy zycze :D

Opublikowano

Do gry solo najlepsza będzie czarownica (lub czarnoksiężna; chyba dobrze napisałam xD), bo mają bardzo dużo skilli i szybko się nimi będzie expić. Wadą jest mała ilość HP i obrony. Dobry będzie także Zaklinacz, który w puszce ma dużo obrony, a w diabełku dużo ataku. W podstawie postać ma także dużo unikania, więc exp nie powinien sprawiać problemu. Uzdrowicielka (strzelec) to świetna postać, ale podobnie, jak w przypadku czarownicy/arcymaga ma ona mało defa i mało HP, więc będzie dość łatwa do zabicia (przynajmniej do czasu zorganizowania dobrego setu/broni).

zgadzam sie co do zaklina w puszce mozna dojsc wszedzie z taka obrona a diablem zabic kazdego

Tez nocna szelma lowca zamach jest dosc ciekawy ;)

Opublikowano

Jak testowałem arcymaga to doszedłęm do tego, że ma w chuj mocne obrażenia, ale niestety skille kosztują. Coś za coś. Zaklinacz jest taką bardzo uniwersalną postacią i nadaje się praktycznie do wszystkiego.

Opublikowano

Wybralem arcymaga wbilem juz 30lvl i zastanawia mnie jedno czy ta postac ma jakies skile obszarowe ( dostepne wszedzie nie tylko do prywatnych komnat)?

Opublikowano

zgadza sie wymiana jest na 31lvl i jeszcze nie wiem co wybrac.

Mozecie mi doradzic co wybrac ;D (zalezy mi aby gralo sie dobrze solo oraz aby miala jakies obszarowe skile) bo slyszalem ze jedna klasa (prawiedzma chyba) jest lepsza do pvp a czarnoksiezna do expa (albo na odwrot)

Bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi bardzo mi pomogliscie.

Opublikowano

a wie ktos czy ta postac ma jakies skile obszarowe (jak tak to jakie i na jaki lvl)

PS: dostalem na 30lvl skile zlota nowa

opis: zbiera cala energie i atakuje przeciwnikow

Z opisu wynika ze to jest obszarowka ale gdy jej uzyje to bije tylko jednego moba ;/

Opublikowano

a wie ktos czy ta postac ma jakies skile obszarowe (jak tak to jakie i na jaki lvl)

PS: dostalem na 30lvl skile zlota nowa

opis: zbiera cala energie i atakuje przeciwnikow

Z opisu wynika ze to jest obszarowka ale gdy jej uzyje to bije tylko jednego moba ;/

Ta nowa z 30 poziomu nie jest skillem AOE. Obszarówki masz następujące: od 38 lvla Ognisty Krąg, od 70 lvla Nova Chaosu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...