Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Saints Row The Third

NoFace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

ze strony humble bundle kupiłem sobie kierki tzn:

- Skints Row The Third

- Saints Row 2

- Risen 2

- Sacred 2

Oczywiście zakupione na steam.

Jak na razie ściągnąłem Saints Row 3 i Risen 2 i obie gry strasznie mi lagują.

Mój sprzęt to grafa GTX560 2GB, 8GB RAM 1333, AMD FX 6100 SIX CORE 3,7, płyta główna gigabyte ale modelu dokładniej nie znam, monitor fullHD 22'.

Takie gry jak BF3, Skyrim, Warframe, MW3, LOL, TF3 wszytko działa na ultra, jeszcze GTA IV mi laguje ale to i na wcześniejszym kompie wiec może wina płyty.

Używałem wszelkich ccleanerów czy game boosterów ale to nic nie daje. Gra zaczyna się lagować już po włączeniu w intrze, w menu wszelki napisy się lagują a gra chodzi o 5 do 20 FPS.

Dodam jeszcze ze system to windows 7 ultimate 64x.

Wiecie moi drodzy czego to moze być wina, i czy da się to naprawić? Wymagania mam ponad zalecane ...

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Spróbuj może najstarszych sposobób jakie zna świat, przeczyść komputer od środka(jakimś sprężonym powietrzem), zobacz czy stery do karty graficznej masz najnowsze, spróbuj ściągnąc do tych gier jakieś patche poprawiające wydajność gry.

Opublikowano

komp jest czysty, sterowniki najnowsze, a nadal nic nie działa, ale na innych forach czytałem że lubie z podobnym sprzętem mieli problem z tą grą tylko nigdzie nie ma odpowiedzi dlaczego? ;c

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Widzę, że buldożer na pokładzie. Te procki są figlarne jeśli chodzi o gry. Wielu ludziom blue screeny wyskakują na podobnej konfiguracji w SR3. Jedyne co udało mi się znaleźć to spróbuj zaktualizować BIOS. Wujek Google Ci powie co i jak. Podobno są generalnie problemy z grami ze steama. Ponadto ponoć W7 nie umie zbytnio rozporządzać zasobami na FXach i niby coś w 8 załatali. Niestety ten procesor to studnia problemów. Ostatecznie podepnij się pod jakiś podobny wątek na steamie. Pozdrawiam.

Welcome to my YT Channel (Click)

Sig.png

Opublikowano

Też kupiłem ten pakiet ale nie mam tego problemu co ty może spróbuj zmniejszyć ustawienia graficzne do najmniejszych znam fajną stronę do sprawdzania czy gra pójdzie łap tu linka:http://www.systemrequirementslab.com/cyri .Mnie męczy inny problem nie mogę ruszać się do przodu i i do tyłu ani nie mogę szczelać . chodzenie na boki i celowanie działa poprawnie .Naprawdę nie wiem o co chodzi ale jest to trochę dziwne bo gdy zmieniam ciągle broń (kręcę kułkiem od myszki do przodu lub do tyłu) postać porusza się normalnie ale nadal nie mogę szczelać.

Budowniczy
Opublikowano

@Skorup2012 założ własny temat, a nie tu piszesz, o swoim problemie :O

A więc założ własny temat Skorup ...

A co do problemu, NoFace, no to musisz zobaczyć ten poradnik, który likwiduje lagi, i je wyniszcza ;)

LINK: http://www.mpcforum.pl/topic/993523-tut-maxymalne-fpsybrak-niebieskiej-mgly-i-mega-przyspieszenie/

Napewno gra ci przyszpieszy, ale musisz dokładnie i po kolei czytać !

Pozdrawiam, KidModerator ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...