Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Hypercam 2

MrAwruk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(nie wiem czy pisze w dobrym temacie)

Witam. Chciałbym sobie ponagrywać co nieco z Warrocka i w tym celu używam HyperCam 2 w polskiej wersji. Mój problem tkwi w tym, że gdy oglądam nagrany filmik to obraz nie jest płynny - są lekkie przycinki. Gdy gram wszystko lata bez ścinek i lagów więc "nagrywanie lagów" raczej odpada. Co mogę zrobić żeby usunąć te ścinki w nagranym już video? Czy może lepiej ściągnąć jakiś inny program do nagrywania, w którym raczej takich problemów nie ma? I jeszcze pytanie, czy to normalne, że nagrany filmik o czasie 4:37 zajmuje 1,39gb? :P

Opublikowano

Jesli masz windows 7 to mirillis action. Sam nim nagrywalem i jest dobry. Ewentualnie mozesz zwiekszyc odswiezanie, czyli szukaj czegos z Hz i daj jak najwiecej. I tak, to jest normalne ze filmik tyle zajmuje. Wrzucisz chocby do movie makera i waga spadnie do okolo 300mb

Opublikowano

emm.. A Ty oglądasz w programie do obrabiania i renderowania filmików tj., np. Sony Vegas czy prosto z folderu, w którym się zapisuje nagrywany filmik tj. windows media player?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Otwierałem je windows media playerem, otworzyłem w windows move maker zapisałem całość jako wideo i jest to samo :/

Opublikowano

Myślę, że w poddziale Dobre Programy lepiej by Ci doradzili, lecz tu też możesz napisać :)

Zobacz ten tut:

ew. nagraj frapsem a Mrillis Action nie działa na XP :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Odpuszczam z HyperCamem. Przetestuje w najblizszym czasie frapsa :D można zamknąć.

a co do poradnika to tak jak tam napisał chłop, max 3 minuty można nagrywać, a ja mam plan żeby nagrywać całe starcie i wycinać jakieś udane akcje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...