Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DotA 2 czy League Of Legends

Desiuu

DotA 2 czy League Of Legends  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybieracie DotA 2 czy LoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne ze Dota2 ! Czemu? <_< Hmm moze dlatego ze jest trudniejsza od lola i w tym cala zabawa im cos latwiejsze tym szybciej sie nudzi. Zawsze jakies utrudnienie a nie jak w lolu wszystko podane na tacy i wejdzie Ci taka osoba z doty na lola i wygra wszystkie mecze solo i co to za zabawa powie mi ktos? :D Slyszalem juz wiele opini od graczy grajacych w lola ze dota to kopia lola ze za trudne a tak na dobra sprawe ani w 1 ani 2 nie ma chociaz kawalka prawdy. Trudna? moze dlatego ze to mowia tylko Ci ktorzy grali kedys lub graja nadal w lola. Napewno jest wiekszy wybor bohaterow niz w lolu no i te ruski potrafia czasem nawet chumor czlowiekowi poprawic. Takie jest moje zdanie co do tego tematu wiec jesli ktos lubi pod gorke a nie z gorki to zapraszam na Dote2. :P

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

Opublikowano

Lol jest łatwy, a dota nie, nie musisz kupywać skinów, itemki można dropić, wymieniać się nimi, wiesz, że nie spotkasz flejmów, płaczków o fragi, itepe.

Opublikowano

gram w lola ale tak szczerze to gram tylko po to żeby zagrać w mobe bardzo lubię ten gatunek i bardzo lubiłem starą dote i nie umiem się przerzucić na dote 2 bo mnie zawiodła liczyłem na coś takiego jak w warcraft 3 a się zawiodłem.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

W LoLa gra 20k? Jakiś przekręt.

Dota ma fajniejszą mechanikę i generalnie w teorii jest sporo lepsza, ale w LoLa się zwyczajnie przyjemniej gra (może dlatego, że doty nigdy nie opanowałem?)

Kiedyś głos na LoLa, teraz uważam że to syf, bo RIOT. Co wcale nie oznacza, że Dota jest lepsza.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

lol- tona retardów typu:

"zginąłem 4 razy i mam 1 killa. O! Ten gość zginął raz i nie ma żadnego killa! Napisze mu "REPORT NOOB BOT" żeby być pro"

Dota- brak retardów(przepraszają że lamią i nie wyzywają innych), ale nie ma na co zbierać ;d

graphic.png

Opublikowano

lol

do tych co maja lagi to kupcie se neta mi sie jeszcze nigdy ( gram od roku ) nie trafił lag od servera były lagi ale to jak net mi słabo ciągnął

Opublikowano

LoL to gowno dla dzieciakow ktorzy musza sie wyzyc bo "Kakao bylo za zimne"... W Docie gra stawia ci wyzwania. Trudniejszy system, fajniejsze i ciekawsze kontry, Ruski ... Wiekszosc ludzi grajacych w LoL'a ktorych osobiscie znam to kupa gowna ktora bez spinania dupy zycia nie ma.

Glos oddany na Dote, pozdrawiam.

61093c6efb.png

Opublikowano

Dota wydaje mi się lepsza, ponieważ jest troszkę trudniejsza od LoLa i po prostu wymaga więcej od graczy :). Na początku może być ciężko, ale idzie to ogarnąć. Wszystkie postacie, mechanika gry, taktyki.

Opublikowano

Ja przestałem grać w lola bo komputer wkroczył w stan emerytalny i teraz nawet meczu nie chce mi normalnie odpalić ;c A w docie 2 pomimo ustawienia grafiki na high miałem odczucia, jak bym grał w 12 letnią grę. Wszędzie pixele. Na razie jestem za lolem.

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...