Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft czy sie opłaca ?

Przemo1040

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dużo osób wyżej napisało: za czasu pierwszych wersji Minecrafta opłacało się najbardziej kupować. Teraz masz dużo launcherów non-premium, które posiadają niemalże wszystkie funkcje z oryginału. Od kiedy wyszła pełna wersja gry droższa o 100% mniej się opłaca kupować oryginał, biorąc pod uwagę moje poprzednie zdanie. To tyle z mojej strony.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

dokładnie , teraz płaczecie że minecraft taki drogi ... Trzeba było kupić mc za alphy albo bety , gdzie był tańszy.

nie każdy zaczął przygode z mc przed oficjalnym wydaniem wiele osób go jeszcze wtedy w ogóle nie znało

Opublikowano

Ja tam mam tego "drogiego" gift coda i myślę, że się opłacało, ale to kwestia tego co kto lubi i jak długo kto gra w daną grę. Jeśli ktoś kupuje grę i nudzi się nią po tygodniu to lepiej nie marnować pieniędzy. Dla mnie MC to nieskończone możliwości, dla kogoś innego jest słabe bo nie dodają ciągle nowych bajerów tylko raz coś konkretnego, a za chwilę jakąś pierdołę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...