Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft czy sie opłaca ?

Przemo1040

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanoo !

Chciałem się zapytać czy opłaca sie kupywać gift coda w tych czasach ? Kiedyś były gift cody po 60-70 zł . A teraz kosztuje ok 85 zł a na tą cene która jest teraz to myśle ze sie nie opłaca .Minecraft tylko dodaje kilka bajerów a mianowicie skin wejscia na serwer premium i to chyba wszystko.A co do serwerów to teraz jest mało premium, są tylko najpopularniejsze czyli skkf hypixel i może jakieś inne .(Więcej nie znam)

Opublikowano

dokładnie , teraz płaczecie że minecraft taki drogi ... Trzeba było kupić mc za alphy albo bety , gdzie był tańszy.

Czy ja płacze ??

Może nie gram w minecrafta od alphy lub bety Hy ?

Opublikowano

lol wy kupujecie po 100 zl a ja za 2 zl na allegro kupiłem i wszystko mam w porządku mam zmienione hasło itp i nikt mi go nie ukradnie a wy dalej wydawajcie po 100 zl na giftcody nie będę dawał linka na allegro bo dostane za to procenty ale wyśle ci to na pw

junior.jpg

Opublikowano

lol wy kupujecie po 100 zl a ja za 2 zl na allegro kupiłem i wszystko mam w porządku mam zmienione hasło itp i nikt mi go nie ukradnie a wy dalej wydawajcie po 100 zl na giftcody nie będę dawał linka na allegro bo dostane za to procenty ale wyśle ci to na pw

Za 2 zł lol pewnie to jest jakiś fake ..Gra kosztuje 85 zł na minecraft.net a ktoś sprzedaje na allegro za 2 zł o.O

Opublikowano

Za 2 zł lol pewnie to jest jakiś fake ..Gra kosztuje 85 zł na minecraft.net a ktoś sprzedaje na allegro za 2 zł o.O

To są konta tzw. wspóldzielone , czyli z jednego konta korzysta kilka osób

Opublikowano

To są konta tzw. wspóldzielone , czyli z jednego konta korzysta kilka osób

właśnie że nie są współdzielone jak byś trochę poczytał na allegro to byś zobaczył że nie w opisie sprzedającego pisze że nie są to konta współdzielone z nikim sam kupujesz je na własną odpowiedzialność

są za 2 złote może dlatego ze sprzedający ma ich 900? nie pomyślałeś o tym

junior.jpg

Opublikowano

Odnośnie konta premium..

Chcesz mieć skina? Nie chcesz być Steve'm? Kup premium. Tylko tyle.

Ja za czasów Beta 1.2 nawet nie wiedziałem, że jest takie coś jak pirat. Kupowałem od razu Premium i powiem szczerze, nie ma czego żałować.

omx6dh6.png

Opublikowano

Ja nie mam konta premium. Dobrze mi z tym. Fakt nie mogę wchodzić na serwery premium ale mi to do szczęścia nie potrzebne. Wystarczy mi laucher non premium z dostępem do aktualnej wersji.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

No nie wiem :/ Jeszcze się zastanowie czy kupywać te premium czy nie .Napewno nie będe kupywał z allegro bo 80% to są oszusci.Najbezpieczniej będzie jak kupie z minecraft.net .

Opublikowano

Premium kupują tylko dzieci co nieumią grać,nieopłaca sie jak wyszło 1.6.2 to ja 3h po tym miałe już 1.6.2

a w laucherze minecraft nie da sie mieć wirusów.

Opublikowano

@UP Premium kupują osoby prawe które nie chcą mieć problemu z nowymi wersjami ani niczym..

@TOPIC

Jak najbardziej opłaca ci się kupić konto Premium ale nie musisz na mojag, czy minecraft.net gdzie sie to teraz kupuje.. Można kupić używane konto za 30-40zł od allegrowicza, ja tak zrobiłem, i nie narzekam :)

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Opublikowano

@TOPIC

Jak najbardziej opłaca ci się kupić konto Premium ale nie musisz na mojag, czy minecraft.net gdzie sie to teraz kupuje.. Można kupić używane konto za 30-40zł od allegrowicza, ja tak zrobiłem, i nie narzekam :)

Używane konto ?? Powodzenia.W każdej chwili możesz stracic te “używane“ konto.A jak kupisz swoje to masz dostęp do skina do zmiany hasła

Premium kupują tylko dzieci co nieumią grać,nieopłaca sie jak wyszło 1.6.2 to ja 3h po tym miałe już 1.6.2a w laucherze minecraft nie da sie mieć wirusów.

Dzieci to właśnie są Ci co nie mają premium.Bo widze że na Youtubie nagrał Husiek film coś tam o serwerze i powiedział od razu że chce uniknąć piratów bo czitują i jest większa szansa że serwer zniszczony.I widzę jak właśnie płaczą bo jest premium

Nie zdzwił bym się jak by mojang teraz zabezpieczył tak laaucher że nie było by już piratów.

Opublikowano

@UP, mam pełen dostęp do konta na minecraft.net , mojang czy też samego maila na którym jest konto, wszędzie zabezpieczyłem nowym hasłem :)

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Opublikowano

ogólnie też mam non- premium i nie narzekam. Gdyby mojang bardziej zabezpieczyło mc przed piratami (najlepiej jak by platformę zmienili tak żeby javy nie używała bo jak mówią twórcy launcherów non premium ,,W końcu to tylko java") to bym kupił ale mogliby coś więcej do tych premium dodać :)

Opublikowano

ogólnie też mam non- premium i nie narzekam. Gdyby mojang bardziej zabezpieczyło mc przed piratami (najlepiej jak by platformę zmienili tak żeby javy nie używała bo jak mówią twórcy launcherów non premium ,,W końcu to tylko java") to bym kupił ale mogliby coś więcej do tych premium dodać :)

Ja też szczeze nie narzekam ale czasami chce pograć na serverach

premium( Bo są lepsze dopracowane i nie ma tyle cziterow co na serwerach non premium ) z kolegami ale nie mam premium. I chyba dzisiaj jeszcze kupie te premium :)

Opublikowano

Też miałem ten dylemat. I powiem ci, że z premką jest nawet ci na duszy lepiej bo wiesz, że wspomagasz autorów :D Hypixel i Hivemc DWA ZAJEBISTE SERWERY MINIGAMES. Do tego możesz też grać na serwie verteza i skkfa :p Skin może nie jest jakiś super, ale grasz na każdym serwerze :p

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Też miałem ten dylemat. I powiem ci, że z premką jest nawet ci na duszy lepiej bo wiesz, że wspomagasz autorów :D Hypixel i Hivemc DWA ZAJEBISTE SERWERY MINIGAMES. Do tego możesz też grać na serwie verteza i skkfa :p Skin może nie jest jakiś super, ale grasz na każdym serwerze :p

No może nie 2 zajebiste serwery bo takich serwerów napewno jest dużo.A skin to tylko dla szpanu xD

Opublikowano

Jasne, że tak. Masz dostęp do własnego skina, najnowszych aktualizacji, serwerów dla graczy premium

(są to najczęściej serwery TouTuber'ów), w przyszłości mają być także acziwmenty na stronie WWW.

No i oczywiście masz oryginalną kopię gry.

Jasne, że się opłaca. Wydatek nie jest duży, a naprawdę świetny!

Opublikowano

W sumie kiedyś Premium to była przede wszystkim wygoda, skiny, wiele serwerów (na NON-Premium nie było wtedy praktycznie wcale) i przede wszystkim normalna cena, ale na ten moment sytuacja sie zmieniła i wszystko to mamy już na nieoryginalnych kopiach gry. Sam nie wiem czy obecnie bym to kupywał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...