Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka najłatwiejsza jest postać dla nowicjusza?

heedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od jutra bd zaczynał gre w tere i własnie nachodzi pytanie jaką postać wybrać jaka bd najłatwiejsza do ogarnięcia dla nowicjusza

Co warto robić czego nie .

Prosił bym o wytłumaczenie gierki w skrócie .

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Polecam gre Rangerem. Wbiłem 21 lvl i ani razu nie zginąłem :D

chyba ci chodziło o warriora .

Ja gram warriorem i mam 60 poziom jest to dość fajna klasa lecz trochę sie trzeba namęczyć żeby pogarniać wszystko na nim ale klasa bardzo fajna a jeżeli nie chce ci sie bawić co i jak robić :D to polecam archera , berserkera albo slayera

75775358773159538492.png

Opublikowano

Najwięcej osób poleciła mi slayera

Dla czego akurat on ?

+/- (opis postaci)

jeszcze warrior fajny slayer vs warrior ? kim bardziej ogarne na początku .

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Slayer jest dość prostą postacią ma dużo na knock down więc kiedy bijesz potworki to przez 3/4 czasu one leża na ziemi . Ma on dość duży dmg .

Warrior to szybki dps i może też robić za tanka .Widziałem kilku warriorów którzy buli w tankowaniu lepsi od lancera jak ogarniesz warriora to może ci sie bardzo fajnie grać w tej klasie trzeba robić dużo uników skakać itp wiedź nudzić sie na nie nie powinieneś :D

75775358773159538492.png

Opublikowano

Przede wszystkim powinieneś określić czy wolisz grać klasami walczącymi w zwarciu, czy może dystansowymi. Ja z mojej strony zawsze polecam sorca. Na power i fajne skille AOE. Jednak trzeba robić dobre uniki ^^ Na codzień gram w parze ze slayerem i narzeka cały czas, że to ja ownuję wszystko nim on dobiegnie do moba. Wbrew pozorom wcale tak często nie padam jako sorc. Wystarczy trochę obycia.

#don't care

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chyba ci chodziło o warriora .

Ja gram warriorem i mam 60 poziom jest to dość fajna klasa lecz trochę sie trzeba namęczyć żeby pogarniać wszystko na nim ale klasa bardzo fajna a jeżeli nie chce ci sie bawić co i jak robić :D to polecam archera , berserkera albo slayera

Chodziło mi o Archera :D

Sry za błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...