Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Premie rasowe

Graccous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czytałem premie rasowe, każdej klasy i nie rozumiem dwóch premii, mianowicie

1. Trud Bohatera – na poziomach 10, 15, 20 otrzymujesz punkt Bohaterskiego Wyczynu. ( Człowiek )

2. Dyletant – zapewnia dodatkowy punkt umiejętności do użycia ze skillem bezklasowym. ( Pół-Elf )

Opublikowano

Aha, no bo właśnie jest to ciekawe, czy jak gram humanem to dostaje na 10,15,20 punkty do osiągnięć czy do skilli :) A w 2 to ten skill bez klasowy to jest siła, inteligencja .. itd ?

Opublikowano

właśnie sprawdziłem na swoim strażniku i bohaterski wyczyn daje ci pkt do heroizmu czyli łącznie będziesz ich mieć 23 inne rasy mają po 20

PS: to sie nazywa heroiczny wysiłek przynajmniej ja tak mam

Opublikowano

Różnie bywa, ja to wziąłem z strony gdzie były opisane postaci ;) Nazwa mało ważna liczy się szczególnie profit z tej nazwy ;)

Opublikowano

hehe :) No myślę, że jest to dobre :) Ale jednak ten racial od pół-elfa też mnie zastanawia bo nie jestem pewien do czego on jest i kiedy ten 1 punkt się dostaje ... po wejściu do gry czy przy losowaniu statystyk ?

Opublikowano

hehe :) No myślę, że jest to dobre :) Ale jednak ten racial od pół-elfa też mnie zastanawia bo nie jestem pewien do czego on jest i kiedy ten 1 punkt się dostaje ... po wejściu do gry czy przy losowaniu statystyk ?

Pisałem ... Wybierałem półelfa to po wejściu do gry dostałem 1 do inta . ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...