Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sprawa sercowa.

Bananowiec.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się dziewczyna o imieniu Marysia. Piszemy z sobą dosyć długo. W tym długim czasie, w którym pisaliśmy padło "wyznanie" z mojej strony.

Spytała: Jaka dziewczyna Ci się podoba najbardziej z naszej klasy? :)
Odpowiedziałem: Skoro muszę Ci to powiedzieć, Ty.
Ona: Ja? Jak miło :*

Było to z jakieś 2 tygodnie temu. I nadal normalnie piszemy.
W klasie wszyscy jej dokuczali, że się we mnie niby zakochała, bo do mnie tak jakby zarywała (zaczepiała mnie i śmiała się z każdego mojego żartu, nawet tego nie śmiesznego).

I teraz Pytanie do tego tematu. Jak mam jej się spytać czy bd ze mną chodzić. Kończą się wakacje i niedługo szkoła i jescze jakiś typek bd do niej zarywać. I co wtedy ? Jest bardzo ładna i nie wiem jak to zrobić.

Boję się i wstydzę, że powie NIE. :( :(

P.S

Padały dużo takich romantycznych sms'ów i chwil.

Opublikowano

Po pierwsze zjebana czcionka. Po drugie, znowu kurwa te tematy z problemami dzisiejszych nastolatków którzy nie mają jaj zeby pogadać z dziewczyną. No ja pierdole. Skoro sie smieje z kazdego Twojego zartu a zapewne nie jestes zabawny to znaczy ze jest zakochana po uszy. Ruszaj dupe, podjedz furą daj róze... Podejdz do niej i po prostu sie wprost zapytaj. Czy coś do Ciebie czuje, albo czy coś pomiędzy wami jest. Ja jestem zwolennikiem mówienia wszystkiego wprost i taka jest moja rada. A i jeszcze jedno. Zmien tą czcionkę do chuja!

Opublikowano

Po pierwsze zjebana czcionka. Po drugie, znowu kurwa te tematy z problemami dzisiejszych nastolatków którzy nie mają jaj zeby pogadać z dziewczyną. No ja pierdole. Skoro sie smieje z kazdego Twojego zartu a zapewne nie jestes zabawny to znaczy ze jest zakochana po uszy. Ruszaj dupe, podjedz furą daj róze... Podejdz do niej i po prostu sie wprost zapytaj. Czy coś do Ciebie czuje, albo czy coś pomiędzy wami jest. Ja jestem zwolennikiem mówienia wszystkiego wprost i taka jest moja rada. A i jeszcze jedno. Zmien tą czcionkę do chuja!

Czcionka to jest najmniej ważna moim zdaniem ^_^ :D . Zmienię. Ja mam jaja, ale to nie jest takie proste jak się wydaję. Dzięki Ci za tą radę :P

Opublikowano

Idź w jakieś romantyczne miejsce (które zna i trafi tam) I zadzwoń do niej i się spytaj cze nie możecie się spotkać :) Następnie powiedz jej po prostu czy chcę z Tobą być. Pamiętaj, że nic nie stracisz, a możesz tylko zyskać. Nie trać czasu jak ja ;) powodzenia.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Czcionka to jest najmniej ważna moim zdaniem ^_^ :D . Zmienię. Ja mam jaja, ale to nie jest takie proste jak się wydaję. Dzięki Ci za tą radę :P

Jak to nie jest proste.

Podchodzisz, Hej. Czuje coś do Ciebie. Uważasz ze jest pomiędzy nami jakaś iskra albo coś?

Mówi ze nie i odchodzisz.

Gdzie problem do cholery?

Opublikowano

Idź w jakieś romantyczne miejsce (które zna i trafi tam) I zadzwoń do niej i się spytaj cze nie możecie się spotkać :) Następnie powiedz jej po prostu czy chcę z Tobą być. Pamiętaj, że nic nie stracisz, a możesz tylko zyskać. Nie trać czasu jak ja ;) powodzenia.

Dzięki za radę. :)

Kupię różyczkę do efektu, tak jak napisał Pan - 2x @UP

Opublikowano

Zaproś ją na spacer , pierw zaczaruj potem powiedz co czujesz i poczekaj na reakcje ;3 Koniec kropka ;3 Zapewne się zgodzi jak nie to da ci do zrozumienia ,że potrzebuje czasu i tyle .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jak to nie jest proste.

Podchodzisz, Hej. Czuje coś do Ciebie. Uważasz ze jest pomiędzy nami jakaś iskra albo coś?

Mówi ze nie i odchodzisz.

Gdzie problem do cholery?

No problem w tym, że gdy spytam a ona odpowie Nie to ja oszaleję. Ona jedyna mi się podoba i tak narazie zostanie ;(

Opublikowano

Wszystko co tu piszesz mija się z celem.

Fakty:

a) Masz jaja

b ) Podoba Ci sie

c) Boisz się, że ktoś Ci ją wyrwie w szkole.

Porada:

Podejdź do niej 1 vs 1 i się spytaj czy będzie z tobą. Jeżeli powie nie to oszalajesz, ale gdy w ogólę się nie spytasz też oszalejesz - Żalisz się na Forum, he.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

No problem w tym, że gdy spytam a ona odpowie Nie to ja oszaleję. Ona jedyna mi się podoba i tak narazie zostanie ;(

Przejdzie Ci też tak miałem, to jest zauroczenie :) Obyś nie usłyszał tego "Nie" bo nie jest to miłe, a jak Ci strasznie na kimś zależy to można jeszcze w depresję popaść. Idź do niej nawet teraz życie masz tylko jedno.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Ile masz lat kolego, bo wiesz jak ja chodziłem do podstawówki (niedawno) to takie tekściki to każdej mówiłem bo u mnie w klasie było 23 dziewczyn i 5 chłopaków. W sumie teraz 90% moich przyjaciół to dziewczyny i traktują mnie jak swoją przyjaciółkę, mniejsza z tym.

Po 1 jeśli jesteś ładny i chodzisz do podstawówki nie powie ci NIE. Bo jest głupia i chce mieć chłopaka, pewnie nawet cie nie kocha tylko hormony u niej szaleją. Skoro zadała ci takie pytanie na 100% chciała usłyszeć że najbardziej podoba ci się ona, to jest przemyślany zabieg, który daje jej informacje o tym czy jest sens flirtowania z tobą. Ona ma już informacje że ona ci się najbardziej podoba więc ona będzie próbowała załatwić to przez przyjaciółki jeśli ty nie zaczniesz działać. Chodzi oto, że ona ci nie odmówi bo podobasz jej się a to pytanie, które ci zadała miało wyciągnąć informacje czy ona się tobie podoba. Spytaj się czy będzie chciała chodzić i już.

Opublikowano

Podejdź i zapytaj:

Trzeba z Tobą chodzić, czy odrazu sie ruchasz :)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Po nazwie tematu myślałem że jakiegoś zawału dostałeś czy będziesz miał przeszczep serca, a tu takie rozczarowanie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Najlepszy pomysł ? :

Zabierz ją najpierw do kina na jakiś romantyczny film a następnie do jakieś normalnej restauracji (nie do KFC ani Mc Donald ;x) i złap ją za rękę a następnie powiedz coś w stylu :

-Jesteś najpiękniejszą dziewczyną jaką kiedykolwiek widziałem twoje oczy są jak blask księżyca w nocy czy uczyniła byś mnie najszczęśliwszym chłopakiem i zostaniesz moją dziewczyną.

Możesz także dać jej jakiś podarunek ofc.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

O kurwa xD Problemy dzisiejszych nastolatków rozwiązywane na forum XDDD

Masakra ludzie co wy macie w tych głowach. Jeżeli szukasz pomocy w internecie to wiadomo... Pokolenie Ipada...

OndteAw.png
Opublikowano

Przecież czujesz intuicyjnie, że się jej podobasz to nie powinieneś mieć problemu z działaniem ;o

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

jak sie zapytac? chcesz ze mna chodzic? wtf? po co ten temat...

O kurwa xD Problemy dzisiejszych nastolatków rozwiązywane na forum XDDD

Masakra ludzie co wy macie w tych głowach. Jeżeli szukasz pomocy w internecie to wiadomo... Pokolenie Ipada...

To w takim razie do kogo mam się zwrócić z tym pytaniem? Będę mojej matki wypytywał co mam w tym wypadku zrobić? o.O

Opublikowano

Powiem Ci, że spodobała mi się taka dziewczyna rok młodsza- Marysia. Rok temu zaczęliśmy pisać i tak się wydarzyło, że trwało to godzinami. Do tej pory mamy przepisane 30 tysięcy wiadomości. Spotykaliśmy się sporadycznie, ale jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi. Mówi mi wszystko, jak siostra... Powiedziałem jej, że mi się podoba jedna bez odwzajemnienia. Podoba się jej chłopak 1,40 cm tyle że ,,hiszpan". Wygląda jak dzieciak i dodatkowo jeszcze pije ( rozpierdala mnie to). Ma dziewczynę etc. taki pedałek. Za to ostatnio chwaliła się swoim super kuzynem! I oczywiście teraz jej się podoba. Mi powiedział, że to jego kuzynka i nigdy z nią nie będzie ale zapytał jednak o chodzenie, a ona ,,wstydziła się" odpowiedzieć. On również pije pali, konia wali etc. Mi mówi, że jestem jej drugą połówką jeżeli chodzi o charakter, ale jej się nie podobam. Nie rozumiem tego kurwa! 197 cm, nie mam krzywego ryja, bary jak byk. Nie jestem z biedy jak tych dwóch, nie pije nie palę. Nie rozumiem tego....

Opublikowano

Po 1. Sprawiasz ze sie usmiecha

Po 2. Mowisz ze ma ladny usmiech

Po 3. Zapraszasz gdzies poki nie zobaczy jaki jestes szpetny.

Rada z filmu na ktorym ostatnio bylem, tam zadzialalo to moze i tu zadziala? :>

Opublikowano

To w takim razie do kogo mam się zwrócić z tym pytaniem? Będę mojej matki wypytywał co mam w tym wypadku zrobić? o.O

NIE WIEM xD ? JA BYM SIE NIKOGO NIE PYTAŁ xD Tylko robił to co uważam za słuszne o.O

OndteAw.png
Opublikowano

Powiem Ci, że spodobała mi się taka dziewczyna rok młodsza- Marysia. Rok temu zaczęliśmy pisać i tak się wydarzyło, że trwało to godzinami. Do tej pory mamy przepisane 30 tysięcy wiadomości. Spotykaliśmy się sporadycznie, ale jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi. Mówi mi wszystko, jak siostra... Powiedziałem jej, że mi się podoba jedna bez odwzajemnienia. Podoba się jej chłopak 1,40 cm tyle że ,,hiszpan". Wygląda jak dzieciak i dodatkowo jeszcze pije ( rozpierdala mnie to). Ma dziewczynę etc. taki pedałek. Za to ostatnio chwaliła się swoim super kuzynem! I oczywiście teraz jej się podoba. Mi powiedział, że to jego kuzynka i nigdy z nią nie będzie ale zapytał jednak o chodzenie, a ona ,,wstydziła się" odpowiedzieć. On również pije pali, konia wali etc. Mi mówi, że jestem jej drugą połówką jeżeli chodzi o charakter, ale jej się nie podobam. Nie rozumiem tego kurwa! 197 cm, nie mam krzywego ryja, bary jak byk. Nie jestem z biedy jak tych dwóch, nie pije nie palę. Nie rozumiem tego....

Twoim zdaniem bieda i patole głównie pasjonują się nałogami? to ciekawe. Może jesteś dla niej za mało męski, bo z tego opisu wydajesz się być świętym ministrantem, co prawda wyrośniętym (bo ja tylko 184 cm) który w dodatku jest na każde jej zawołanie w doli czy w niedoli co udowadnia te 30 tysięcy wiadomości. Najwidoczniej lubi buntowników, albo to przez wiek.

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...