Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT] JaProWyDnoPL vs _Pientaszek_

PumaPuma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym smiechem to na koncu dowaliles :D nie wiem dlaczego ale nie moge obejrzec tego filmiku na YT,

Mi na YT działa normalnie.

Co do filmiku to nie wiem czy ty miałeś takie lagi podczas nagrywania, czy po prostu źle zrenderowałeś. Bo mi to wygląda na max 15 FPS...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

kurwa!
Nie ze cie hejtuje albo cos, ale ja pierdoole.

Co to ma byc "[HIT]'
Hit bo co? bo obejrzy to 20 osób z mpc?
Jakośc nawet nie jest jakas dobra. Gameplay tez nie jest jakis zajebisty. Tak naprawde nikt poza mpc was nie zna (no moze wasze clany i koledzy)
A uwierzcie mi ze to ze cie znaja polacy to nic nie znaczy, bo np niemców czy holendrów jest o wiele wiecej (mam na mysli tych co udzielaja sie na yt)
Powinniście sie ogarnac.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

kurwa!

Nie ze cie hejtuje albo cos, ale ja pierdoole.

Co to ma byc "[HIT]'

Hit bo co? bo obejrzy to 20 osób z mpc?

Jakośc nawet nie jest jakas dobra. Gameplay tez nie jest jakis zajebisty. Tak naprawde nikt poza mpc was nie zna (no moze wasze clany i koledzy)

A uwierzcie mi ze to ze cie znaja polacy to nic nie znaczy, bo np niemców czy holendrów jest o wiele wiecej (mam na mysli tych co udzielaja sie na yt)

Powinniście sie ogarnac.

Skiba, rozmawialiśmy kiedyś o tym xD nasze KOMUNITI jest żałosne...ja nie wiem ilu polaków ogarnia UCD chociażby...może nie mam dużo subów ale ludzie tam mnie MNIEJ WIĘCEJ kojarzą i ja ogarniam co się dzieje na YT...a oni wstawią filmy na mpc i myślą, że mają rzeszę fanów xD

KIT a nie HIT.

EDIT!!!!!!!!!!!!!!!!

Muzyka nie wchodzi w pierwszego kill'a...trzeba Was tyle nauczyć xD

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Hejt to cos w stylu "guwno h3h3". Ja sie tylko wypowiedziałem I cala krytyka jest z uzasadnieniem. Ale niestety taka jest prawda.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Ja też tak naprawdę sam się jeszcze uczę gry snajpą :-) Nie uważam się za jakiegoś pro czy nie wiadomo co.

Ale na pewno musisz ogarnąć lagi, grając SR only musisz mieć zajebistą płynność gry

Pierwszy kill MUSI wchodzić w muzykę(zobacz u mnie)

Nie śmiej się na koniec

Nie nazywaj jakieś żałosnej gry HITEM...ja też z Pientaszkiem wygrałem ale nie był to HIT...wygrasz ze mną? TEŻ TO HIT NIE BĘDZIE. Wygrak z BOXST4R czy -B00STER nagraj i wstaw tu, tak wtedy będzie HIT :-)

Pozdrawiam

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Hehhehe no racja. Śmiałem się przy czytaniu komentarzy. No, hejty to nie są, ale nie trzeba odrazu pisać "tysiące" komentarzy. Wiem, już jakie popełniam błędy, teraz jestem na wakacjach. Więc, jak wróce wszystko poprawie itd. A, i możemy zagrać na Sr only. Znasz mój nick dodaj mnie do znajomych, ja wracam dopiero w środe. I, może zagramy. I, życze wszystkim miłych wakacji. :)

COMBAT ARMS

NewZ

CS:GO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...