Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Cread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jackson jest wolniejszy, ale za to ma lepszy pancerz. Działa mają takie same. Hellcat nie ma prawie w ogóle pancerza, ale za to jest szybki.

Opublikowano

Hellcat lepszy, Hellcat niby pancerza nie ma ale Jackson tez praktycznie nic nie ma tak ze hellcata bierz bo Jackson jest mulowaty a Hellcat szybko

Age is just a number :)

Opublikowano

Oba w praktyce są niemal identyczne, z tym że Hellcat jest szybszy (chyba?).

Wybierz jednego z nich, biorąc pod uwagę, że następcy Hellcata mają obracane wieże, a Jacksona nie. Przy czym bodajże na T28 Prot. (linia hellcata) możesz wrócić na linię bez obrotowej wieży.

Osobiście wybrałem Hellcata i jestem z niego bardzo zadowolony :) Jest to jedna z dwóch VI, które z mojego garażu nigdy nie znikną. Hellcat równie dobrze sprawuje się w kompaniach.

Opublikowano

Doradzacie mu hellcata lub Jacksona, niech sam wykaże się inteligencją i porówna te czołgi oraz te, którymi będzie musiał grać na wyższych poziomach.

PS.

Po treści tematu wnioskuje, że jesteś graczem ketchup'owym, tzn. "Siemka PL".

Opublikowano

jak bd szedl w t95 to troche bd sie meczyl bo po t25at to juz sa ciezkie czolgi wolne wolno sie obracaja moim zdaniem idz w hellcata ja osobiscie posiadam t30 i jeston zajebisty pancerz podobny moze 10 mm roznicy ale jest bardziej pod katem t30 to jest t34 na sterydach

Opublikowano

jak bd szedl w t95 to troche bd sie meczyl bo po t25at to juz sa ciezkie czolgi wolne wolno sie obracaja moim zdaniem idz w hellcata ja osobiscie posiadam t30 i jeston zajebisty pancerz podobny moze 10 mm roznicy ale jest bardziej pod katem t30 to jest t34 na sterydach

Niestety T25/2 również szału nie robi, przez co nie łatwo się z nim uporać :)

Taki nieco grubszy hellcat na VII tierze, z tym że o wiele wolniejszy.

Opublikowano

Jeśli wybierasz linie patrząc na VI t. to pozdrawiam, ale wracając do tematu. Ja grałem Hellcatem: szybki, zwrotny, b. dobre przyspieszenie. Działa mają identyczne. Jak już mówiłem, że nie wybiera się linii patrząc na VI. Wybrałem Hellcata, bo wolę TD z wieżą.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

@2up

T25/2 to jeden z najprzyjemniejszych TD T7. Co z tego że troche wolniejszy? Czy TD to są scouty? Jest wystarczająco szybki, żeby się ustawić dobrze i strzelać, a jest od Hellcata zwrotnieszy i ma lepszy pancerz. Poza tym - Hellcat ma tą swoją prędkość tylko po to, żeby szybciej dojechać na miejsce...

@up

Hellcat zwrotny??? xD

Fajna hetezja. :|

A z tym przyśpieszeniem nie przesadzaj... :|

@3up

T30 to jeden jeżdżący weakspot na tym tierze. Kadłub - papier. Wieża i tak ma mniej niż pokazują, a są też na niej duże weakspoty.

Po twoim poziomie pisania i opisu T30 - albo masz effi 600, albo nawet Prota nie masz.

Opublikowano

dobra to wybiore hellcata :)

@ci co maja odnos do mojej nazwy tematu lub ten kto pierwszy napisal na ciepie poleciala juz skarka spamerze...

poprostu niezauwazylem ze nienapisalem po [Pytanie]Volverin np ...

Doradzacie mu hellcata lub Jacksona, niech sam wykaże się inteligencją i porówna te czołgi oraz te, którymi będzie musiał grać na wyższych poziomach.

PS.

Po treści tematu wnioskuje, że jesteś graczem ketchup'owym, tzn. "Siemka PL".

1 zdanie : To takie pytanie do cb po co ten temat zalozylem ?

2 zdanie : to co napisalem na gorze moze mogles pomyslec ze przerwano mi w pisaniu nazwy tematu i niezobaczylem tego co ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...