Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sorcerer czy Mistyk?

Dominiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorc ma uber power. Klasyczny DPS/AOE. Nigdy nie zamieniłabym mojego sorca na mystica. Mystic - buffer i healer. Podobno na wyższych lvlach, niezależnie od sprzętu, jest dość ciężko. Ludzie raczej wylewają żale na tę klasę. Wybór zależy od tego, co wolisz Ty i jaki styl gry preferujesz. Ja zawsze grałam druidami i priestami, więc teraz wzięłam DPSa i nie żałuję. IMO sorc.

#don't care

Opublikowano

Hmm zależy kim lubisz grać co robić w grze :D czy helać czy robić za dps ta i ta klasa jest fajna . Jak lubisz wyzwania możesz wziąć misticka

75775358773159538492.png

Opublikowano

Ohh To ja jednak wezmę Sorca, jak mi komp nowy przyjdzie ;3 Uwielbiam grać magicznymi ofensywnymi klasami :D

Słyszałem też o przyzywaniu. Nie wiem może się ktoś pomylił, ale jest klasa, która może przyzywać jakieś istoty?

0fadd1a97eb06d60edd20a961fdf2396.jpg
Opublikowano

Ohh To ja jednak wezmę Sorca, jak mi komp nowy przyjdzie ;3 Uwielbiam grać magicznymi ofensywnymi klasami :D

Słyszałem też o przyzywaniu. Nie wiem może się ktoś pomylił, ale jest klasa, która może przyzywać jakieś istoty?

to właśnie misticki przywołuje sobie ma tam kilka różnych stworków do przywołania .

75775358773159538492.png

Opublikowano

Uwielbiam grać magicznymi ofensywnymi klasami :D

Moim zdaniem nie będziesz zawiedziony ;) Sorc idealnie wpasuje się w twój gust. Na początku tego nie widać, ale wbijesz wyższy lvl, to poczujesz moc.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...