Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra smite i jej płynność.

Wojtipl2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, byłem ostatnio przez trzy tygodnie na urlopie w Gdańsku, tam poznałem gre "Smite", zagrałem w nią i wzubidziła we mnie wielkie wrażenie, tam w Gdańsku chodziło wszystko pieknie, pogrubienie, piękna grafika, 100 procent. płynnośc, wyjeżdżając , pomyślałem, iż u siebię na laptopie Lenovo też ją zainstaluję, wszystko pszło bez problemów, gra jest płynna, do czasu, kiedy minionki się nie pojawią, od tamtego momentu mam 15-7 fps ... Nie wiem co się dzieje, ja mam dwie karty graficzne - NVIDIA GEFORCE WITH CUDA 410M i Intel®HD Graphics 3000. Uruchamiam grę na najniższych ustawieniach graficznych, na rozdzielczości maksynalnej, na pełnym oknie. Co do uruchamiania , to uruchamiam za pomocą wysokiej wydajności karty graficznej NVIDIA. A oto mój komputer:

Producent: Lenovo

Model: Lenovo Win7 PC

Klasyfikacja: 4,7

Procesor: Intel®Core i3-2330M CPU @ 2.20GHz 2.20 GHz

RAM: 4,00 GB

Typ systemu: 64 - bitowy system operacyjny

Proszę o pomoc, kumputer a zatem laptop, chyba spełnia wymagania tej gry, chcę pograć, a jest naprawde super - chociaż warunki mi nie pozwolają, co się dzieje, proszę o pomoc.

Opublikowano

na rozdzielczości maksynalnej, na pełnym oknie.

spróbuj na najniższej rozdzielczości wiem że wtedy nie wygląda tak samo ale można grać

Opublikowano

Zmniejsz rozdzielczość i powinno śmigać, bo ja mam dużo gorszego kompa i śmiga bez zacinki na najniższych wymaganiach i rodzielczości 800x600

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...