Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][MixMC][1.6.2][120Slotów][Survival+Frakcje][Katakumby][AutorskieSkrypty][EpickiSpawn][Fortunka][ExpZeStone] - Start Piątek 19:00!

Aprilla.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co było 1-2 miesiące temu? Jak co chwilę otwieraliście nowe edycje serwerów z Komarem (zawsze zapominam jaki miał nick na MPC, zresztą już zbanowany), oraz Intelem - którzy niszczyli własne serwery, a potem sprzedali maszynę, która też nie posłużyła u kolejnego właściciela. Możesz pisać, że nie rozumiesz, ale narobiliście dobrego bagna na MPC i uprzykrzyliście życie dla wielu graczy. Dawno nie wchodziłem na forum, ale pamiętam wasze akcję jak dziś, naciągnęliście bardzo dużo ludzi na kasę - zwłaszcza Komar.

Opublikowano

@up Słyszałem o komarze, Lecz go nie znam. Tak, miałem serwery z avaterysem i były bardzo dobre, Lecz padały przez naszą głupotę. Aktualnie ten serwer Prowadzę z kolegą z reala i będziemy dokładać wszelkich starań aby wszystko rozwijało się prawidłowo. A z komarem nie mam nic wspólnego, Raz znim tylko na ts rozmawiałem. Wyobraś sobię że ostatnio po 2 miesiącach jak zamówiłem tę maszynę to dostałem to samo ip maszyny co miałem 2 miesiące temu :D

Maszyna Sprzedana.

Opublikowano

Myśle że serwer sie uda jak jest 120 slotów :D Pozdrawiam

Nick Minecraft: Ragmar

P.S. Pasowało by usprawnić świniarke :D

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...