Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drop na 75 lvl-u

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam sie gdzie dropić mam 75 lvl body gram na solarze, mam 15 k hp, 660 defa w metki walę po 1300 z krytykiem 2600

Jakie metki bić te 70 czy w red lesie 90 i 85 ? z tych na 70 lvl mam strasznie słaby drop nawet z rękawicą

Opublikowano

Bij te metki 70 do skutku.W końcu drop się poprawi.

Co do metków 85/90,są dobrym zarobkiem,ale na S26 może być ciężko ze znalezieniem ich.Możesz powoli zabierać się za ripka,po drodze zatrzymując się na mapkach,na drop KD.

Opublikowano

powiem wam,z ę u mnie cięzko z bufem niby go mam ale laguje poza tym nie mam małżęństwa, a mam rękaiwce z is-u myślałęm o tym , zęby iśc z tym do v2 na początkowe spoty dropić eq 2 k pż

Opublikowano

Lataj na DT z buffem 35% to nawet ripa ubijesz.

Z króla możesz kamola wydropic + szkata.

Na 7 pietrze masz 5 metkow mordu

Na początku v2 będziesz miał słaby drop. Masz 75 lv ,a tam moby są na 61-63 lv jest ponad 10lv'i różnicy to drop będzie słaby.

Najlepszym sposobem dla Ciebie będzie DT przy okazji coś ulepszysz :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

ale dt nie wchodzi w grę ponieważ po 1 nie mam nic na nieumarłych po 2 sytraszne lagi po 3 nie wprowadzę bufa bo lagi

Opublikowano

Z metkow morderstwa drop jest dobry ale warto zainwestowac w rekawice z IS . W lesie wiecej ludzi zawsze i metki rzadko spadaja wiec sobie lepiej pofarmic te mordu do skutku .

Opublikowano

Zastanawiam sie gdzie dropić mam 75 lvl body gram na solarze, mam 15 k hp, 660 defa w metki walę po 1300 z krytykiem 2600

Jakie metki bić te 70 czy w red lesie 90 i 85 ? z tych na 70 lvl mam strasznie słaby drop nawet z rękawicą

Bierzesz białe flagi i odlurowywujesz spota w ścianie po czym bijesz cały czas metki mordu.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Metki 70 lvl DT lub ognista ziemia nawet dobry drop z tego metka .

A metki w red lesie 85 / 90 opłaca się bić bo dobre rzeczy dropią i można ładnie zarobić .

Opublikowano

Zostań przy tym czym jesteś.

Jestem całkowicie za zdaniem dwatrzy24 byś bił te metki do skutku :)

Później zacznij sobie szukać metków wyższego kalibru.

Za Ripera się możesz brać tylko nie zapomnij o ABS'ach by nie dać się mu łatwo i przy KD można się też obłowić :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...