Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy specjalista.

wasylxdd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Pobrałem wreszcie Neverwinter. I zagrałem na chwilę. Wbiłem ten 10 poziom i interesuje mnie jak powinienem rozwijac mojego specjalistę od broni 2ręcznej.

Jak rozdawac moce / build / atrybuty aby moja postac była uniwersalna ( tzn. i do expa i pvp bo nie wiem czy da się to cofac wydane punkty ;d ) ?

Edit: Warta coś Pancerna skrytka koszmaru ?

Opublikowano

Witam ;)

Pobrałem wreszcie Neverwinter. I zagrałem na chwilę. Wbiłem ten 10 poziom i interesuje mnie jak powinienem rozwijac mojego specjalistę od broni 2ręcznej.

Jak rozdawac moce / build / atrybuty aby moja postac była uniwersalna ( tzn. i do expa i pvp bo nie wiem czy da się to cofac wydane punkty ;d ) ?

Edit: Warta coś Pancerna skrytka koszmaru ?

ta skrytka nawet 10 diamentów nie jest warta ;) ona dropi praktycznie cały czas ;d a klucz z niej można zdobyć tylko w itemshopie.

xD 

Opublikowano

z questa na 16 poziom.

Okej . To jeszcze w razie czegoś tu będę pisał ;)

1)Z każdym poziomem Przywództwa wyzwanie więcej czasu zajmuje ?

2)Jak wybieram towarzysza powinien byc w zakladce "Towarzysze" odrazu?

Opublikowano

1. Niekoniecznie. Zależy od tego ile materiałów trzeba, jaka nagroda.
2. Nie pamiętam, albo masz go aktywować i nadać imię z ekwpiunku.,

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Okej . To jeszcze w razie czegoś tu będę pisał ;)

1)Z każdym poziomem Przywództwa wyzwanie więcej czasu zajmuje ?

2)Jak wybieram towarzysza powinien byc w zakladce "Towarzysze" odrazu?

1) Poziom nie ma znaczenia czasowego, dochodzą tylko nowe przedmioty do wytwarzania.

2) 16 lvl postaci. Budynek w Protector's Enclave, na przeciw Rhixa (tego draginka od Astral Diamonds). W środku budynku na wprost NPC, tam wybierasz jakiego chcesz towarzysza. Po odebraniu dostaniesz specjalny przedmiot i jak przyciśniesz na niego , musisz nadać imię oraz przywołać go w panelu towarzysza.

xD 

Opublikowano

Uzbierane pieczęscie lwa wymieniac na eq na około 30 poziom?

Tego EQ nie opłaca się kupować, nie dość że ciężko dropią bodajże za bossa 3 sztuki. To jeszcze 1 Item kosztuje z 50 tych pieczęci. Polecam Ci EQ zdobywać do 59 robiąc questy, wykonując fabularne dungeony i tyle. Nie opłaca się poniżej 60 nic kupować w ah i w innych sklepach.

xD 

Opublikowano

hmm to wgl potrzebne te pieczęcie do czegoś oprócz kupowania tych ików ? ;D

Niestety nie, ewentualnie za lepsze pieczęcie które lecą z epickich dungeonów (60 lv) to można za nie wymienić za całkiem dobre itemki, ale poniżej nie ma co.

xD 

Opublikowano

Jeżeli masz te pieczęci to sobie je wydaj co Ci szkodzi ? I tak nic innego z nimi nie zrobisz, a jeżeli jest jakiś item wart uwagi to lepiej go sobie kupić :) Nie polecam Ci czekania na eq z questów bo czasem nic nie leci i potem masz problem ubić jakieś moby zwłaszcza w Hebanowych Wzgórzach, gdzie grupek jest dość sporo i nie raz idzie na Ciebie 10 mobów więc szybko możesz paść co w gruncie rzeczy robi się wkurzające bo trzeba czekać na gojenie ran, jak od czasu do czasy zajrzysz na ah to znajdziesz dość ciekawe itemki i najczęściej są dość tanie więc warto sobie zakupić nikogo nie zbawi parę AD ... Więc warto sobie od czasu do czasu coś kupić ;)

Opublikowano

a samo expienie to raczej z tego co widzę szybko i przyjemnie leci coś zmieni się koło 50 poziomu? bo na 17 leci jak tralala ;)

Opublikowano

Jest później trochę ciężej bo jeżeli chcesz wykonać daile to musisz więcej czasu na to poświęcić :) Bo na początku musisz raz wykonać Foundy, raz potyczkę, raz dominacje, później już trzeba dwukrotnie, a na koniec trzykrotnie co jest trochę uciążliwe i jeżeli chcesz mieć jakieś AD na eq na 60 lvl to trzeba się z tym pomęczyć co w konsekwencji skutkuje trochę wolniejszym ekspem bo więcej czasu poświęca się na zebranie AD, jeżeli jednak to olejesz i zajmiesz się tylko questami bez daili to szybko wbijesz 60 ;)

Opublikowano

a samo expienie to raczej z tego co widzę szybko i przyjemnie leci coś zmieni się koło 50 poziomu? bo na 17 leci jak tralala ;)

Robienie questów to formalna przyjemność i to jest plusem tej gry. Nic się nie zmieni, każdy poziom wbija się podobnie, tyle że zmienia się trudność ich wykonywaniu, bo jak wiadomo są silniejsze bossy etc. Tak jak kolega u góry mówi, jeżeli zajmiesz się tylko i wyłącznie questami, maksymalny poziom wbijesz w kilka dni.

xD 

Opublikowano

a oprócz mounta zbierac na coś np. jakiś item w przyszłości lub coś ?

Za złoto raczej nie , ja kupuje tylko poty. Ogólnie to się diamentami handluje.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...