Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CalipsoMT2.pl

CalipsoMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chwilę obecną najlepszy serwer easy/4fun, który ma wystartować już niebawem ... [14.08.2013r]

Jak dla mnie mega serwer ...

Teraz tylko przebujać się jeden dzień i expimy chłopaki ;d

Kto zagra lajkuje, kto nie zagra to "a lamusom dupa cicho"

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Nie podoba mi się to że jest 51 ulepszaczy (!) mam nadzieje że dropią dobrze wszystkie z mobów, bo nie zamierzam siędzieć z 40 osobami na jednym metku czy bossie...

Zagram, jak długo to zobaczymy.

Opublikowano

PIERW PŁACZECIE ZE ZA DUŻO HARDÓW TERAZ 4funów ? No prosze cie -.-

To Easy ForFun...

PIERW PŁACZECIE ZE ZA DUŻO HARDÓW TERAZ 4funów ? No prosze cie -.-

To Easy ForFun...

Racja, jak w prezentacji piszą że HARD to wy wielce oburzeni "Za dużo hardów", powstaje EASY to też źle. Jak wam się nie podoba to global czeka, hard ale raty te same...

PS.Calipso wiem że tam napisałem źle, miałem przesunięty kalendarz i źle spojrzałem ale już poprawione. Serwer zapowiada się fajnie, ja już clienta mam i czekam do jutra :)

55jk0m.jpg

Opublikowano

W końcu jakiś serwer, na którym widać, że administracja interesuję się nim.

Serwer to dla mnie sporo ulepszony Xenox.

+ mniej ulepszaczy

+ lepsze mapy

+ ogarnięta administracja

+ misje

+ nowości

- robienie skilli, pomyślcie nad tym. : 3

Na pewno zawitam.

Client już jest, tylko czekać <3

Administracja wchodzi czasami na ts`a?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nie podoba mi się to że jest 51 ulepszaczy (!) mam nadzieje że dropią dobrze wszystkie z mobów, bo nie zamierzam siędzieć z 40 osobami na jednym metku czy bossie...

Zagram, jak długo to zobaczymy.

Dropią też z mobków

sygna1.png

Opublikowano

Za dużo, wszystkiego weźcie usuńcie te ulepszacze i zostawcie kilka a nie 1009323123..pierdyrjard zbroi i broni masakra, zostawcie z 6-7 kompletów a resztę do kosza + zmieńcie ich wygląd w necie to 10min szukania. Gdyby nie tyle ulepków i zbroi/broni to bym zagrał

PS. Nie płaczemy że za dużo hardów, ale jak już robić 4fun to porządnego a nie kopiuj, wklej z neta i niech kasa się zarabia...

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Co do ulepszaczy to się nie zgodzę z panem up, 51 to jest dobra liczba, gdyż na xenoxie jest 100-150. Więc moim zdaniem tutaj jest dobra liczba : 3

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Następny gotowiec... Zbroi i broni nasrane tyle, że w głowie się nie mieści. Po co dawać 10 tych samych zbroi ze zmienionym kolorkiem?... Jest tyle fajnych różnie wyglądających zbroi, że nie było by ci trudno zrobić system ulepszania np. 5-6-7 itemków do 250lvl'a. Lepiej przecież wgrać coś co się ściągło z neta gotowego, co? Jak już masz brać te gotowe pliki to zostaw te bronie, które fajnie wyglądają, bo te np. na max lvl wyglądają sraczkowato. Pozdro

Zgadzam sie z up !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...