Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra f2p

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam gry fps/tps f2p. Nie chcę gry p2w. Najlepiej coś typu ghost recon online. Grafika ma być przyzwoita. Bez masy cheaterów.

Edit

To zamykam.

Opublikowano

Combat Arms, z tego co pamietam bardzo mnie wciagnelo. ale mam neta na ktorym mam 80-100 pingu dlatego zrezygnowalem

Age is just a number :)

Opublikowano

Team fortress 2 ? może grafika bardziej bajkowa ale F2P i FPS

Mam nawet premium, ale wolę coś z normalną grafiką (nie bajkową).

League of Legends. Gracz wydający kase ma tylko zmieniony wygląd.

To nie fps/tps.

Combat Arms, z tego co pamietam bardzo mnie wciagnelo. ale mam neta na ktorym mam 80-100 pingu dlatego zrezygnowalem

Grałem, nie dość że cheaterów na każdym serwerze masa to broń tylko na ograniczony czas.

Opublikowano

Mam zamiar nabyć BF3, a COD'a free 2 play nie widziałem.

bf p4free jest darmowy, ale cheaterow kupia i wgl tam trzeba kase ladowac zeby byc koxem,

bf3 warty tych 50 zl moim zdaniem najlepsza gra fps. tak ze lepszej nie znajdziesz a ja ci lepszej nie polece.

a co do coda to sa crackowane serwery tak ze niektore serwery sa darmowe i zalezy tez w jakiej czesci gry

Age is just a number :)

Opublikowano

BF3 radziłbym nie kupować i poczekać do zimy aż wyjdzie BF4 chyba że zbyt duże wymagania więc BF3, a gry f2p to jedynie przychodzi mi do głowy DeadZ w co sam gram, lecz często aktualizacje są bo gra jest na razie betą dla DayZ, aktualnie gra nie działa, ale do kilku dni powinna..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

BF3 radziłbym nie kupować i poczekać do zimy aż wyjdzie BF4 chyba że zbyt duże wymagania więc BF3, a gry f2p to jedynie przychodzi mi do głowy DeadZ w co sam gram, lecz często aktualizacje są bo gra jest na razie betą dla DayZ, aktualnie gra nie działa, ale do kilku dni powinna..

Spokojnie komp uciągnie BF4, ale znając życie cena przez najbliższe kilka miesięcy po premierze będzie wynosić z 200zł.

Opublikowano

Graficznie nie wygląda tragicznie. Broń na zawsze czy na określony czas?

I tak i tak, ale głównie na zawsze.

Od siebie polecam Warframe i War Inc Battlezone.

Opublikowano

Może Blacklight Retribution, ale tam bronie są na określony czas, a żeby wykupić permanentnie to trzeba bardzo dużo kasy uzbierać, a wbija się wolno, chyba, że ciągle wygrywasz, bo wygrywając dostajesz dużo więcej kasy niż przegrywając. Ogólnie chyba nie jest P2W, bo na standardach powinieneś ogarnąć. W tej grze jest wybudowana funkcja skanowania w poszukiwaniu przeciwników (takie WH), więc o kampieniu można pomarzyć.

Opublikowano

bf p4free jest darmowy, ale cheaterow kupia i wgl tam trzeba kase ladowac zeby byc koxem,

bf3 warty tych 50 zl moim zdaniem najlepsza gra fps. tak ze lepszej nie znajdziesz a ja ci lepszej nie polece.

a co do coda to sa crackowane serwery tak ze niektore serwery sa darmowe i zalezy tez w jakiej czesci gry

1. Cheaterów jest bardzo mało, bo są natychmiast banowani,

2. Można grać i bez płacenia, jak w każdej takiej grze. Ludzie, to są wszystko studia komercyjne, więc w każdej "darmowej" grze będą wciskać mikropłatności. Battlefield pod tym względem nie wypada źle na tle innych F2P, a w porównaniu do MMORPG to pryszcz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dziwne, że nikt nie polecił War Rock.

Miało być bez masy cheaterów xD

@topic

Crossfire jest dość ciekawy, przynajmniej był.

Nie wiem jak z cheaterami, i nie obraziłbym się, jakby ktoś o tym powiedział, bo sam myślałem, czy znowu go nie pobrać :)

@oprócz tego:

-World Of Tanks (nie wiem, czy sie zalicza :U )

-Team Fortress 2

-Blacklight : Retribution

-Tribes : Ascend

-Alliance of Valiant arms

-Bullet Run

shoob.png

Opublikowano

Miało być bez masy cheaterów xD

@topic

Crossfire jest dość ciekawy, przynajmniej był.

Nie wiem jak z cheaterami, i nie obraziłbym się, jakby ktoś o tym powiedział, bo sam myślałem, czy znowu go nie pobrać :)

@oprócz tego:

-World Of Tanks (nie wiem, czy sie zalicza :U )

-Team Fortress 2

-Blacklight : Retribution

-Tribes : Ascend

-Alliance of Valiant arms

-Bullet Run

Grałem w Crossfire, bdb gra ale grafika...

A co do reszty to ogarnę to.

Opublikowano

Teraz już nie ma cheaterów w Combat Arms, więc mogę Ci polecić ten tytuł.

Opublikowano

War Thunder, polecam.

@OFF

Jano skąd wiesz że bf4 ci uciągnie skoro jeszcze wymagań nie ma? ;_; mi chodzi BF3 na high to bf4 też pewnie uciągnie.

Opublikowano

War Thunder, polecam.

@OFF

Jano skąd wiesz że bf4 ci uciągnie skoro jeszcze wymagań nie ma? ;_; mi chodzi BF3 na high to bf4 też pewnie uciągnie.

Jak gram w Tomb Raider na ultra i Crysis 3 na medium to raczej wiem.

War Thunder podchodzi pod tps, ale wolę grać człowiekiem, a nie samolotem.

Co do CA - bronie są na określony czas.

Opublikowano

CoD: MW3 , wystarczy pirat i potem multi pobrać i czity na wszystko. Sam mam i jestem zadowolony. ew.

metin2, tibia, wszystkie części MARIO (polecam, fabuła na pare godzin, i w nudnawe dni ! ), pasjans, szachy, warcaby ( niezła gra na multi ), kulki, piłki, saper, pasjans - pająk, kierki, free cell, chess titans.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...