Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mój powód do szlochania :(

FrizzEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O bosh. Mama mu zmarła i robi filmik o tym... Czy to ma jakiś sens? Ja na twoim miejscu zrobił bym ładny bukiet i zaniósł na grób, a nie siedział przed kompem robił filmiki i zwierzał się nam, ludzie mają większe problemy.

Opublikowano

O bosh. Mama mu zmarła i robi filmik o tym... Czy to ma jakiś sens? Ja na twoim miejscu zrobił bym ładny bukiet i zaniósł na grób, a nie siedział przed kompem robił filmiki i zwierzał się nam, ludzie mają większe problemy.

Łojojo dzisiaj zmarła i juz grób? Coś szybko tam u cb pogrzeby;]

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Łojojo dzisiaj zmarła i juz grób? Coś szybko tam u cb pogrzeby;]

Nie wiem kiedy zmarła, ale to nie ma znaczenia. Dziś zmarła a już przed kompem i robi filmiki...

Opublikowano

Wspuczuję,a i do tych co hejtuja,niemacie się czym zajmować dzieci???Jak macie zamiar hejtować to nie tu chłopak mówi o sytuacji ktura jest dla niego trudna...

6y8m.jpgCicho Panie,wyłudzam Like!

Opublikowano

Wspuczuję,a i do tych co hejtuja,niemacie się czym zajmować dzieci???Jak macie zamiar hejtować to nie tu chłopak mówi o sytuacji ktura jest dla niego trudna...

Ym? Ortografia?

Mam dla ciebie piosenkę, która zawsze mi pomaga w trudnych chwilach. (Jeśli nie trollujesz)

Opublikowano

Naucz sie najpierw pisać a potem wyzywaj od dzieci. A ten temat to zwykły troll albo ten co go załozył to idiota.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Kurwa widać, że troll.

Kto normalny zamiast być w żałobie, robi durnowate filmiki i daje na yt? Czy tu jest sens KURWA? Myślisz, że ktoś napisze w komentarzu " łójojo niech Buk jom przyjmie [*]"

Opublikowano

TROLL DAŁNIE TROLL KURWA OMG

CO DAĆ ZDJ ŚWIECZEK ?

Marne prowo. xD 2/10 na zachętę i dobry początek.

to nie troll naprawde moja matka nie żyje

7zfd9i2e2l0k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...