Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z gra

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj rano normalnie grałem. Wyszedłem z domu gdy wróciłem chce se pograc a ta gra zamiast sie odpalic chce sie instalowac??? wtf?

Co mam zrobic?

Opublikowano

Matka pewnie Ci bf usunela zebys nie siedzial przed kompem w wakacje. Zainstaluj jeszcze raz.

Takie komentarze zostaw dla siebie , po reinstallu wywala jakis bład i znowu chce instalowac dno

Opublikowano

Problem polega na tym ze po instalacji jest komunikat czy chce uruchomic gre i biore tak gram sobie wylaczam komputer. Potem gdy chce uruchomic wchodze na strone loguje sie klikam graj teraz i wyskakuje umowa licencyjna a gra sie instaluje jeszcze raz ( wczoraj normalnie sie uruchamiala)

Da sie jakos wlaczyc te gre bez wchodzenia na strone ?

Opublikowano

Problem polega na tym ze po instalacji jest komunikat czy chce uruchomic gre i biore tak gram sobie wylaczam komputer. Potem gdy chce uruchomic wchodze na strone loguje sie klikam graj teraz i wyskakuje umowa licencyjna a gra sie instaluje jeszcze raz ( wczoraj normalnie sie uruchamiala)

Da sie jakos wlaczyc te gre bez wchodzenia na strone ?

Nie da się gra tak czy siak potrzebuje wejścia na stronę dlatego też musimy w przeglądarce posiadać dodatek/rozszerzenie gry.

Jeśli chodzi o wersje przeglądarek na 64 bit to niestety,ale nie będzie można przez takie przeglądarki odpalać gry gdyż rozszerzenie nie działa na 64bitowej przeglądarce także jeśli posiadamy 64bitowy system musimy odpalać grę na 32bitowej przeglądarce.

Poza tym jeśli grę zainstalowałeś i było ok to czy w przeglądarce dalej chce Ci instalować dodatek do przeglądarki oprócz instalowania gry ? oraz czy przez przypadek nie zmieniasz języka na stronie gry ? bo jeśli zmienimy język na stronie gry i wtedy jeśli chcemy odpalić to wtedy kilka plików będzie się pobierało i będzie trzeba zaakceptować umowę itp...

Następna opcja to taka,że coś co używasz to albo coś blokuje i nie pamięta rejestru albo jakiś program po prostu usuwa wpisy od rejestru gry lub masz jakiegoś śmiecia na kompie także podałem różne możliwości tak więc,żeby nie trzeba było od nowa pobierać gry skorzystaj z tego TuTa,który jest tutaj na forum gdzie możesz dodać ręcznie wpisy do rejestru:

http://www.mpcforum.pl/topic/789356-tut-dodawanie-gry-do-rejestru/
Opublikowano

Problem rozwiazany. Gra po instalacji nie tworzy swojego folderu tylko wszystkie pliki wypakuwuje w miejscu wybranym.

Ja nie lubie miec burdelu na dysku dlatefo robilem folder i tam wszystkie pliki przenosilem i byla inna sciezka do gry dlatego chcial instalowac :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...