Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Turida MMORPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kasma

Przeczytawszy to wnioskuje że serwer jednak za długo nie postoi, nie hejtuje tylko mówię - to tak z wieloma MMORPG'ami. Ludzie wbiją max lvl i epickie EQ po czym się znudzą :C

Jakbyś zrobił go (tak jak overland) anglojęzyczny, miałbyś pewność przejścia, bo nawet jak 100 slotów będzie to się ryć będą, jak jedni odejdą to drudzy przyjdą :C

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Tak się składa, że miałem styczność z turidą, byłem Moderatorem. Zostałem wyrzucony z powodu " bez moda przeżyjesz" .. Ciekawe, co nie? MImo tego mówię, że turida jest bardzo dopracowana, troszkę brakuje do ideału. Polecam ten serwer każdemu, kto potrzebuje przygód :> Gorąco zapraszam :P

Chciałem przeprosić za ten czyn, który popełniłem, po wywaleniuj mnie :> Sorki xD

Pozdrawiam.. Kuba1305 :>

============================================================

Jeśli ci pomogłem daj like :)

===================================================================

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh wszystko ładnie i w ogóle cudownie ,ale tak sprawa z skkf mnie nurtuje ,nie lubie youtberów jego pokroju.Mam jedynie 3 subskrypcje i by je zrobić ,oglądałem wiele odcinków tego pana i pisałem z nim.Nie rozumiem dlaczego hejtujesz kogoś ,wdg mnie susznie ,a nagle potem kasujesz wiadomość ,a gdy ktoś pyta mówisz ,że spór został zażegnany.Nie mówię ,że dał ci do łapy ,ale też tego nie wykluczam ,trochę mi tu podpadłeś,ale tak czy siak życzę powodzenia z projektem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...