Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Turida MMORPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości, czemu nienawidzicie Skkf'a? : 3 Nie mówię że go kocham, ale nie piszę też że go potępiam ;-;

Opublikowano

Odpowiedź:

Odpowiedź na twoje pytanie jest bardzo prosta. Ten wielce popularny człowiek znany w sieci pod pseudonimem SKKF jest zwyczajnym fałszywcem, a co za tym idzie oszustem. Czerpie korzyści materialne z dzieci którym uprzednio lasuje mózgi będąc pod tą swoją przemiłą maseczką. Próbuje wmówić ludziom, że ma małe dochody z YouTube'a co jest oczywiście kłamstwem, mnie nie oszuka. Proszę oto jego statystyki: >> KLIK <<.

Wróćmy do tematu jego, jak to wcześniej wspomniałem przemiłej maseczki. Nigdy nie byłem jego jakimś tam fanem czy coś w tym stylu, ale zawsze myślałem, że jest to raczej człowiek kulturalny z którym da się normalnie porozmawiać. Jednak pomyliłem się... Parę miesięcy temu napisałem do niego mail'a z pewnym zapytaniem na który odpowiedział mi wulgaryzmami i groźbami pozwami sądowymi - wydaję mi się, że to nie jest normalne zachowanie (może kiedyś opublikuję te e-listy).

Znasz może YouTube'ra biorącego udział w projekcie Kwadratowa Masakra pod pseudonimem Krzema? Jeżeli nie, to nic... i tak mogę opowiedzieć w skrócie tę historię. Jest ona oczywiście powiązana z moją konwersacją z SKKF'em. Krzema pełnił funkcję moderatora będąc jednocześnie członkiem zespołu naszego projektu. Na kilka dni po tym jak otrzymałem te wiadomości od "pana" Floriana doszły do niego wiadomości o tym, że Krzema jest u nas i zaczął się na nim wygrażać tekstami typu: "Zostajesz u nich - wylatujesz z KM". Niestety Krzema mu uległ...

Jeżeli miałeś niedawno okazję grać na niby Pierwszym w Polsce serwerze Hardcore - którym oczywiście nie jest, bo już wcześniej istniały takie projekty, to zapewne znasz administratora SeeeQ. On także był u nas... No właśnie był... Niestety SKKF też musiał nam go "ukraść".

Zmieniło się w jakim stopniu twoje zdanie na temat tej osoby? Mam szczerą nadzieję, iż tak się stało. ;)

Pozdrawiam

Kasma

Ouuu... Więc.. Dzięki Za odwiedź ;-; Tak z czystej ciekawości, mógłbyś wysłać mi Screen Jego e-mailu na Pw? Byłbym bardzo wdzięczny

Co do serwera, Czy można jakoś pomóc?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ciekawie się zapowiada. Będzie konkurencja dla overlandu.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Prace nad projektem cały czas idą w dobrym kierunku.

Na chwilę obecną posiadamy:

• Sześć "czystych" map - brakuje jeszcze na nich lokacji;
  • Launcher gry wersja 1.5.5 (nie chodzi o wersję gry). Link do podstrony z informacjami go dotyczącymi: >> KLIK <<;
  • Częściowo zmodyfikowany klient gry - jeszcze sporo pracy nad nim;
  • Prawie ukończony portal projektu - należy wprowadzić w nim kilka poprawek kodu i wpisów;

vyv2Z9C.png

• W 100%-tach ukończone forum projektu (zrzut ekranu dodam nieco później, ponieważ muszę go obrobić).

Konkurencja dla Overland'u? Nie macie prawie nic związanego z mechaniką gry oraz tylko "czyste mapy". "Częściowo zmodyfikowany klient gry"- Jeżeli nie ma konkretów ,zakładam ,że nie macie nic.

Serwer Minecraft'a RPG 100% Blitzzlike- Comming soon

http://imageshack.us/gal.php?id=r52pkt_Y2eDb2-eR2-HNmw

Opublikowano

prezka mnie zaskoczyla. jest naprawde swietnie graficznie wykonana. Gratki. wydaje mi sie ze server bedzie rownie dobry jak i sama prezka..

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Mnie po prostu mnie nie przekonuje, jak napisał lancernik, nie pokazałeś nic poza mapami czy launcherem. Mapy są w dodatku czyste, bez lokacji itp.

6 map? Overland ma jedną, ale gigantycznych rozmiarów...

Poza tym nie ma żadnych konkretów z mechaniki "MMORPG"

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@up

Szczerze powiem że mi zaimponowałeś teraz :C

Mało kto potrafiłby na coś takiego odpowiedzieć, jednak mógłbyś chociaż opisać tą mechanikę MMORPG

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

W sumie jestem winien przeprosiny, po prostu zbyt wiele już widziałem. Od alphy było pełno serwerów typu "28 światów, kup już Vip'a za połowę ceny!" oraz zapowiedzi które nigdzie nie prowadziły, a wszystko to cechowało się własnie brakiem konkretów. Mam nadzieję,że nie zawiodę na tym serwerze, bo jeżeli wierzyć w to co napisałeś zapowiada się ciekawie. Jak to mówią, poczekamy , zobaczymy :>

Serwer Minecraft'a RPG 100% Blitzzlike- Comming soon

http://imageshack.us/gal.php?id=r52pkt_Y2eDb2-eR2-HNmw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...