Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMT2 [Dedyk]

FIE23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to ma być za prezentacja, odstrasza.

Nie zagram i nie polecam nikomu, nawet nie wiadomo kto jest w Teamie, jaki sys ulepszeń czy max lv ^.- ?

To już jest przesada, jeżeli prezentacja zrobiona na, że tak powiem "odpierdol" to serwer pewnie tez.

@Aw nie zagram bo nic z prezki nie wiem, + client za duzy

1382793664-U576448.png

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to ma być za prezentacja, odstrasza.

Nie zagram i nie polecam nikomu, nawet nie wiadomo kto jest w Teamie, jaki sys ulepszeń czy max lv ^.- ?

To już jest przesada, jeżeli prezentacja zrobiona na, że tak powiem "odpierdol" to serwer pewnie tez.

@Aw nie zagram bo nic z prezki nie wiem, + client za duzy

ehh ... on nie jest adminem na tym serwie i napisal juz chyba na stronie 2 ze max lvl 250 ....

Opublikowano

CO to ma być ? Przy łączu 12mb pobiera mi z prędkością 30kb ?? Zróbcie coś z tym clientem bo nie mam zamiaru czekać do 6 godzin żeby mi pobrało...

................

Opublikowano

przy próbie zciągnięcia klijenta z 1 hostingu wyskakuje to:

This file exceeds the max. filesize which can be downloaded by free users. If you still want to download this file, we advise you to buy a premium product.

przy próbie z 2 hostingu to :

Download
Nazwa pliku: ExodusMT2.zip Rozmiar pliku: 1 140.57 MB Typ pliku: zip Łącze pobrania: social-fb.pngsocial-t.pngsocial-gplus.png

Funkcja pobierania nie została włączona dla tego pliku. Tylko użytkownik, który wysłał plik, może włączyć opcję pobierania.

a z 3 czyli "serwerowego" ponad 2h zciągania :(

Opublikowano

z serwerowego mi szło 30 minut ale jak ściągłem i chciałem wypakować to wyskakuje ! C:\Users\aroos\Downloads\ExodusMT2.zip: Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

chyba nikt nie ma clienta... za pietrwszym razem pobrało w 30 min ale wyskoczyło że archiwum uszkodzone... drugi raz pobieram i przy łączu 30mb/s idzie jakieś 90kb/s -.-... Może przestańcie pobierać i dajcie niech jedna osoba pobierze i zrobi launcher ;x.. ( ja już przestałem ;/ )

Zbieram like ;x

Opublikowano

Yea jest dodatkowy link na stronie do klijenta :D pobiera ok 14 min całego klijenta :D i tak powinna administracja serwera działać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...