Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie dotyczące IS-7

johnnyschabowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś potrafi kątować i nie leci na pałe to naprawde fajny czołg. Pancerz sporo odbija, wieże trudno przebić, ja z premką co bitwę mam 30k-35k na czysto. Opłaca się go kupić bo to jeden z potrzebnych czołgów na CW.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

up mam pytanko nie mam IS-7 ale tylko tak slyszałem ze is-7 sie nie kontuje bo on juz jest skatowany czy to prawda? ja tez jade w ten czołg i zawsze mnie to ciekawiło

a co do tematu to ze słyszenia, slyszalem ze bardzo fajny czołg, jak ja w niego ide to znaczy ze musi byc opłacalny :)

Opublikowano

is7 jest to zajebisty czolg on potrafi wiecej odbic niz maus poniewaz on ma bardzo skatowany pancerz przez co albo rikoszet albo za 0 ale to tez trzeba ogarnoc ten czolg zeby dobrze ustawic go

Opublikowano

Ja IS'a 7 nie mam i narazie mieć nie będe, na CW jest on słaby. Wszystko wchodzi od przodu przy penetracji 220. Zobacz sobie spis czołgów TOP klanów. Isów jest dużo bo jest to najłatwiejsza linia i tyle :)

Opublikowano

co ty gadasz grałes is-8 to masło jakich mało moim zdaniem jako pancerz najgorszy czołg ciezki 9 tieru i to ma byc najlatwiersza linia ;/

Opublikowano

co ty gadasz grałes is-8 to masło jakich mało moim zdaniem jako pancerz najgorszy czołg ciezki 9 tieru i to ma byc najlatwiersza linia ;/

Ekhem ekhem, francuskie czołgi i ich pancerz.

Ten czolg nie jest taki zły.

shoob.png

Opublikowano

Is7 jest slaby na CW ahaaaaa..... w rashu jest to jeden z najlepszych czołgów duzo rykoszetuje jak jedzie...

@Up francuskich czołgów nie porównywuj do is8 czy np. Wz111 nimi sie zupełnie inaczej gra ...

Opublikowano

Is7 jest slaby na CW ahaaaaa..... w rashu jest to jeden z najlepszych czołgów duzo rykoszetuje jak jedzie...

@Up francuskich czołgów nie porównywuj do is8 czy np. Wz111 nimi sie zupełnie inaczej gra ...

Patrząc tylko na pancerz, nie wyjdziesz na dobre.

A on własnie to zrobił.

shoob.png

Opublikowano

Jak ktoś potrafi kątować i nie leci na pałe to naprawde fajny czołg. Pancerz sporo odbija, wieże trudno przebić, ja z premką co bitwę mam 30k-35k na czysto. Opłaca się go kupić bo to jeden z potrzebnych czołgów na CW.

is7 się nie kątuje, poniewarz to niewluje jego naturalne kąty do minimum.

E5 się o wiele bardziej nadaje do "raszu", jest mniejszy i ma lepszą manewrowość.

IS-7 kiedyś na cw był nabradziej porządanym czołgiem, ale to było kiedyś, nie teraz. Od złotej amo za kredyty pancerz isa-7 przestał być tak "magiczny".

Opublikowano

jeśli wystawisz samą wieżę to wiadomo is7 będzie groźniejszy, nie mniej jednak grając t110e5 mam większe problemy z przebiciem innej E5 niż isa7, ponieważ starczy jelsi is7 lekko skątuje przód to bez problemu wchodzi w te jego "policzki"

Opublikowano

E5 możesz robic wszystko i zawsze wejdzie przez garnek do góry ;) a is7 krecisz sie jak poje... lewo prawo i mało wchodzi chociaz wole osobiście jednak grac e5 zajefajne działko ma ;)

Opublikowano

zebyś się nie zdziwił jak się dinginiesz od tego kotła na E5... tam trzeba trafić w sam środek żeby przbić bo to ma o ile się nie myle 165 mm. poza tym is się ciężej kręci niż e5 ;]

Opublikowano

Najlepszy na CW w tej chwili jest T57 i T110E5 z HT.

Garnek T110E5 odbija TD T10 - żebyś się nie zdziwił. Musisz trafić idealnie w karabin.

Jeżeli chodzi o pancerz - IS-7 jest przebijany przez T10 czołgi od przodu. Jakoś już czołgami z penetracją 250 wchodzi w ISa-7.

Jego pancerza nie ma co porównywać do E-100, Mausa czy nawet T110. Wieża jest spoko, ale kadłub. :/ Czasami potrafi zaskoczyć.

Opublikowano

No nie powiedziałbym tak..... ostatnio mialem solo z kolegą on jechał e5 a ja is7 bo chciałem mu właśnie udowodnić ze is7 tez jest dobry na swój sposób i powiem ze przegrał zostawil mi okolo 500 hp :) a kolega dosc ogarnięty 1300 effi także nie żaden noob ;) także kwestia kto jak gra i wykorzystuje zalety danego czołgu; ) każdy czołg jest dobry na swój sposób is7 np. dobry jest do rasza;) według mnie

Opublikowano

to kolega widocznie nabijał efa poprzez cap. is7 vs e5 to is ma problemy z przebiciem jego pancerza jeśli walka odbywa się w ruchu na otwartej przestrzeni (zwykłe amo) ... ja posiadam prawie 1700 wn7 i z przypadkowym typkiem na treningówce większych problemów nie miałem. temat do zamkniecia, załozyciel dostał odpowiedz na pytanie.

Opublikowano

to się zastanow kto gra w tym e5.... e5 1 vs 1 jest najlepszym czołgiem ;]

AHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAH SIE UŚMIAŁEM HEHEH XDDDD
Zabawne :')

Ja tam w garnek T110E5 Lowem strzelam i wchodzi jak chcę, nie wiem o co chodzi :U

Tym bardziej kadłub.

Oba czołgi są zajebiste, ale ja tam jestem za ISem 7

shoob.png

Opublikowano

Kadłub e5 ma kolego zdaje się 254mm a na dolnej belce jest wanna więc jak sie rusza ciezko trafić. Poza tym pisałem ze zdarzają się dingi a nie są ciągle.

Poza tym czołgi premium mają losowania jak stokowe czołgi tego tieru więc za często 10 taki kier nie widuje. Nie kituj chlopie ze lowem przebijasz e5 w kadłub jak leci, bo w górną płytę lowe nawet z golda dingnie bo 254mm pod takim kontem jak jest daje duuuuuuuzo lepszy pancerz.

Opublikowano

Kadłub e5 ma kolego zdaje się 254mm a na dolnej belce jest wanna więc jak sie rusza ciezko trafić. Poza tym pisałem ze zdarzają się dingi a nie są ciągle.

Poza tym czołgi premium mają losowania jak stokowe czołgi tego tieru więc za często 10 taki kier nie widuje. Nie kituj chlopie ze lowem przebijasz e5 w kadłub jak leci, bo w górną płytę lowe nawet z golda dingnie bo 254mm pod takim kontem jak jest daje duuuuuuuzo lepszy pancerz.

Po pierwsze kątować ;)

Po drugie dziwne bo ja lwem jakoś przebijam e5 w jej garnek a juz nie wspomnę o dolnej płycie <chyba że jest dobrze skątowana, bo w tedy żaden tank nie przebije tylko rykoszet bedzie>

Po trzecie czy mógłby jakiś moderator zamknąć temat bo robi się syf.... :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...