Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Miecze w minecraft

Patrix197

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawię wam dzisiaj ,krótkie opisy każdego z mieczy w minecraft .

Miecz drewniany Zadaje Heart.pngHeart.png Jego maksymalna ilość uderzeń wynosi 60

Miecz złoty Zadaje Heart.pngHeart.png Jego maksymalna ilość uderzeń wynosi 33

Miecz kamienny Zadaje Heart.pngHeart.pngHalf_Heart.png Jego maksymalna ilość uderzeń wynosi 132

Miecz żelazny Zadaje Heart.pngHeart.pngHeart.png Jego maksymalna ilość uderzeń wynosi 251

Miecz diamentowy Zadaje Heart.pngHeart.pngHeart.pngHeart.pngHalf_Heart.png Jego maksymalna ilość uderzeń wynosi 1562

PORÓWNANIA

Win

Grid_Diamentowy_miecz.png Vs Grid_Drewniany_miecz.pngGrid_Kamienny_miecz.pngGrid_Z%C5%82oty_miecz.pngGrid_%C5%BBelazny_miecz.png

Win

Grid_%C5%BBelazny_miecz.pngVs Grid_Z%C5%82oty_miecz.pngGrid_Kamienny_miecz.pngGrid_Drewniany_miecz.png

Win

Grid_Kamienny_miecz.png Vs Grid_Drewniany_miecz.pngGrid_Z%C5%82oty_miecz.png

Remis

Grid_Drewniany_miecz.png Vs Grid_Z%C5%82oty_miecz.png

Dziękuję za uwagę mile widziane like

Pomogłem ? Daj LIKE

Opublikowano

Widać, że TuT na nabijanie postów... Przecież każdy wie, ile dany miecz zabiera HP... poradnik dla mnie nie przydatny.

Oj no nie wiem, czy tak każdy wie ile dany miecz zabiera HP. Mnie akurat poradnik się przydał, bo nie wiedziałem ile mają użyć ;) LIKE!

Opublikowano

W wersji 1.6.2 na broni jest pokazane jaki ma dmg. A co do użyć to można to sprawdzić za pomocą F3 + H i masz tam napisane ile razy możemy użyć łuku/ maksymalna wytrzymałość np. 383/384. Tak więc poradnik całkowicie nie przydatny.

Opublikowano

Czy ja wiem, że taki nie przydatny. Teraz już wiadomo żeby nie wydawać nie potrzebnie materiałów na miecze. Mi się poradnik podoba.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Poradnik przydatny, bo nie każdy wie jaki miecz jest mocniejszy. Tutorial dla początkujących w MC. Wszystko fajnie przedstawione. Polecam!

Opublikowano

Każdy N00B wie który miecz jest dobry a który nie.

Ale łap + za to że pokazałeś ile serduszek jaki miecz zadaje.

Proponuję pokazać w ilustracjach ile zadaje dany miecz w danej zbroi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...