Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Religia

Highlander98

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej jeste? wiary?

• Chrze?cija?stwo
      32
    • Buddyzm
      2
    • Islam
      1
    • Judaizm
      0
    • Pod religia chrze?cija?ska [ Jehowa etc. ]
      0
    • Inne - podaj w odpowiedzi
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzę do kościoła, ostatnio byłem kilka lat temu. Po prostu mi się nie chcę i nie widze w tym sensu. Chrześcijaninem jestem przez rodziców, ale osobiście nie wierze za bardzo w boga. Można powiedzieć, że jestem Agnostykiem.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Nie wierzę, nie chodzę do kościoła (uprzedzam - ślubu kościelnego brała nie będę). Interesuję się 'naukowo' nonteistycznymi systemami religijnymi/filozoficznymi, bo po prostu uważam je za ciekawe i warte poznania. Może kiedyś znajdę coś dla siebie. W coś wierzyć warto.

Edit: Chyba właśnie otrzymałam jakiś znak, bo do moich drzwi chwilę temu zapukali Świadkowie Jehowy o_o

#don't care

Opublikowano

W boga nie wierzę,do kościoła nie chodzę,bierzmowania nie mam,ślubu kościelnego brał nie będę,chrzcił dziecka też nie.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

CHODŹMY NA KREMUWKI A POTEM JEBAĆ DZIECI HEHE xD

A tak na serio, rodzice próbowali zrobić ze mnie chrześcijanina, sami do kościoła nie chodzą, ja jestem ateistą.

shoob.png

Opublikowano

Wierzę.

Modle się.

Uczęszczam na Msze Święte.

Ale ludzie zniszczyli moja opinię co do kościoła. Słyszałem i widziałem rzeczy od których stawały mi włosy na głowie ze strachu lub gniewu. Ale nie polecam naśladowania mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...